Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linda Boys Club Brugge 24
André Tactiek MILA
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 36.3
very good Schieten adequate
average Passen adequate
formidable Verdedigen good


2e minuut.
De Smet probeert de bal aan de voet te houden. De Smet geeft de bal voor. Daar is Kawaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Monsalve is nu in balbezit. García Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Walsschaerts de bal. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar passt de bal in één keer door. Pirenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirenei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cəfərli passt de bal zonder na te denken. García Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monsalve passt de bal in één keer door. Koçlar is nu in balbezit. Koçlar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pirenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirenei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Club Brugge 24 1:0

13e minuut.
Kawaler kopt de bal weg. Klungelig pakt Walsschaerts de bal. Koçlar rent richting de bal. Vervaet onderschept slim de pass. Vervaet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Ulrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Smet geeft de bal voor. García Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Club Brugge 24 2:0

18e minuut.
Pirenei passt de bal met de wreef. Koçlar rent richting de bal. Koçlar passt de bal zonder na te denken. Daar is García Monsalve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Monsalve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cəfərli met een sublieme pass. García Monsalve is nu in balbezit. Złotopolski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Monsalve is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Koçlar neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Club Brugge 24 3:0

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Pirenei de bal onder controle te krijgen. Walsschaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirenei. Pirenei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 36%, Club Brugge 24 64%.
Linda Boys - Club Brugge 24 3:0

47e minuut.
Okoń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zab komt het veld opgelopen. Heyn met een snel genomen vrije trap. García Monsalve is nu in balbezit. García Monsalve schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Węglarz onderschept slim de pass. Węglarz speelt de bal door. Zab is nu in balbezit. Zab schiet op doel. Birardo probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Siemieniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kawaler onderschept slim de pass. Złotopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. García Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Amsjö maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Club Brugge 24 4:0

65e minuut.
Firti passt de bal met de wreef. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar passt de bal met de wreef. García Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monsalve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De Smet verovert de bal door een tackle van achteren. De Smet geeft een lange en hoge pass. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirenei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Koçlar rent richting de bal. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar onderschept slim de pass. Koçlar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Club Brugge 24 5:0

77e minuut.
Bajorek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prędota rent richting de bal. Prędota met een sublieme pass. Vervaet is nu in balbezit. Vervaet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 50%, Club Brugge 24 50%.
Linda Boys - Club Brugge 24 5:0