Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:25
  • Bekerwedstrijd: Eindronde
  • Stadion: Calamari
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15011
cassiopeia Mauff FC
rupsje Tactiek 5-4-1
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 26.5
excellent Schieten weak
weak Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Kijek probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski passt de bal in één keer door. Daar is Vrancken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrancken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Eik de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 1:0

7e minuut.
İskele bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy begaat een overtreding. Serwy krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tur geeft een lange en hoge pass. Karaszewski is nu in balbezit. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken draait met de bal, schiet en ... Vos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 2:0

25e minuut.
Vanbogaert met een sublieme pass. Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek passt de bal met de wreef. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vrancken rent richting de bal. Vrancken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 3:0

26e minuut.
Floor speelt de bal door. Daar is Vanbogaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanbogaert passt de bal in één keer door. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 4:0

32e minuut.
Karaszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanbogaert. Karaszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vrancken springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Guillén passt de bal met de wreef. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken draait met de bal, schiet en ... Eik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 5:0

41e minuut.
Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur passt de bal zonder na te denken. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken onderschept slim de pass. Vrancken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cassiopeia 31%, Mauff FC 69%.
cassiopeia - Mauff FC 6:0

50e minuut.
Kijek verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kijek is nu in balbezit. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel. Vos bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 7:0

53e minuut.
İskele met een snelle inworp. Tur rent richting de bal. Tur met een sublieme pass. Vrancken rent richting de bal. Vrancken schiet op doel. Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 8:0

55e minuut.
Eik geeft een lange en hoge pass. Heinen is nu in balbezit. Heinen passt de bal zonder na te denken. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
İskele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén geeft een hoge lob. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel. Vos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 9:0

62e minuut.
Vanbogaert geeft de bal voor. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vrancken de bal. Vrancken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 10:0

64e minuut.
İskele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tur is nu in balbezit. Vanbogaert maakt een afschuwelijke overtreding. Vanbogaert krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kijek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vos speelt de bal door. Pacco kopt de bal weg. Guillén is nu in balbezit. Guillén schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman rent richting de bal. Vrancken verovert de bal door een tackle van achteren. Vrancken schiet op doel. Vos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 11:0

81e minuut.
Inworp. Leemans met de inworp. Aelterman met een sublieme pass. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tur rent richting de bal. Tur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vrancken de bal. Vrancken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - Mauff FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cassiopeia 26%, Mauff FC 74%.
cassiopeia - Mauff FC 12:0