Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fredjie14 Groen - Wit
Fred 4-3-3 Tactiek 433
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen average


2e minuut.
Pinto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gumienny de bal. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu draait met de bal, schiet en ... Bockstael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 1:0

12e minuut.
Pinto passt de bal zonder na te denken. Sorescu rent richting de bal. Süzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Süzgün haalt uit met een fantastische trap. Bockstael probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 2:0

15e minuut.
Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnoli is nu in balbezit. Brugnoli passt de bal met de wreef. Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu rent richting de bal. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Bockstael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 3:0

19e minuut.
Barthels bereikt de bal nog maar net als eerste. Süzgün verovert de bal door een tackle van achteren. Süzgün geeft de bal voor. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Bockstael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bockstael met een sublieme pass. Brugnoli rent richting de bal. Brugnoli passt de bal zonder na te denken. Sorescu rent richting de bal. Sorescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Barthels is nu in balbezit. Bonnet onderschept slim de pass. Bonnet met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bockstael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klungelig pakt Van Langenhove de bal. Van Langenhove probeert naar een medespeler te passen. Süzgün is nu in balbezit. Süzgün schiet op doel. Bockstael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bonnet speelt de bal door. Brugnoli heeft problemen om de bal te vangen. Brugnoli passt de bal met de wreef. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu draait met de bal, schiet en ... Bockstael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 4:0

29e minuut.
Bonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnet met een sublieme pass. Süzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Süzgün haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gumienny de bal. Bockstael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Brugnoli is nu in balbezit. Brugnoli geeft een hoge lob. Süzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Süzgün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 5:0

36e minuut.
Van Langenhove passt de bal met de wreef. Brugnoli speelt de bal door. Sorescu rent richting de bal. Sorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 6:0

38e minuut.
Scherfchen kopt de bal weg. Pinto rent richting de bal. Pinto passt de bal zonder na te denken. Süzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Süzgün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 7:0

45e minuut.
de Le Hoye geeft een lange en hoge pass. Inworp. Heck met een snelle inworp. Süzgün heeft problemen om de bal te vangen. Süzgün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fredjie14 16%, Groen - Wit 84%.
FC Fredjie14 - Groen - Wit 7:0

48e minuut.
Benteke geeft een hoge lob. Inworp. Brugnoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorescu rent richting de bal. Sorescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bockstael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 8:0

54e minuut.
Sorescu kopt de bal weg. Pinto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Süzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Süzgün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 9:0

56e minuut.
Klungelig pakt de Le Hoye de bal. Süzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Süzgün verovert de bal door een tackle van achteren. Süzgün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brugnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnoli speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 10:0

63e minuut.
Süzgün rent richting de bal. Heck rent richting de bal. Heck passt de bal in één keer door. Süzgün is nu in balbezit. Süzgün haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Bonnet de bal. Bonnet probeert naar een medespeler te passen. Gumienny met een sublieme pass. Süzgün is nu in balbezit. Süzgün schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brugnoli is nu in balbezit. Brugnoli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pinto de bal. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu schiet op doel. Bockstael bokst de bal weg. Bockstael speelt de bal door. Bonnet kopt de bal weg. Süzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Süzgün draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kervyn de Lettenhove komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sorescu rent richting de bal. Sorescu passt de bal met de wreef. de Le Hoye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Süzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Süzgün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brugnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kervyn de Lettenhove begaat een overtreding. Brugnoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brugnoli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sorescu kopt de bal weg. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Bockstael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 11:0

80e minuut.
Kervyn de Lettenhove heeft problemen om de bal te vangen. Heck verovert de bal door een tackle van achteren. Heck met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 12:0

81e minuut.
Siau komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Potier onderschept slim de pass. Kervyn de Lettenhove rent richting de bal. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fredjie14 - Groen - Wit 13:0

89e minuut.
Heck verovert de bal door een tackle van achteren. Heck met een sublieme pass. Süzgün rent richting de bal. Süzgün draait met de bal, schiet en ... Bockstael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fredjie14 13%, Groen - Wit 87%.
FC Fredjie14 - Groen - Wit 13:0