Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VYCA Verbroedering Geel
Dada Tactiek 541
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 28.4
solide Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


9e minuut.
Doeltrap. Anderson trapt de bal weg van het doel. Bisschop kopt de bal weg. Rduch heeft problemen om de bal te vangen. Rduch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Devos met een sublieme pass. Putignano met een sublieme pass. Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovizioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovizioso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - Verbroedering Geel 1:0

25e minuut.
Cârlea rent richting de bal. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch met een sublieme pass. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - Verbroedering Geel 2:0

32e minuut.
Putignano verovert de bal door een tackle van achteren. Putignano geeft een hoge lob. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... Anderson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Devos geeft een hoge lob. Devos kopt de bal weg. Deptuch probeert de bal aan de voet te houden. Cârlea rent richting de bal. Cârlea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Daar is Croatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagnor rent richting de bal. Gagnor geeft een lange en hoge pass. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VYCA 31%, Verbroedering Geel 69%.
VYCA - Verbroedering Geel 2:0

52e minuut.
Deptuch onderschept slim de pass. Deptuch probeert naar een medespeler te passen. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. Anderson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - Verbroedering Geel 3:0

53e minuut.
Gagnor rent richting de bal. Gagnor speelt de bal door. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Croatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Devos rent richting de bal. Met opzet legt Gagnor zijn tegenspeler op de grond. Gagnor krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cârlea raakt geblesseerd tijdens het duel. Gagnor met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rduch de bal. Rduch schiet op doel. Anderson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Serwy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - Verbroedering Geel 4:0

66e minuut.
Rduch is nu in balbezit. De Groot begaat een overtreding. Rduch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sonck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Devos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson bokst de bal weg. Cârlea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - Verbroedering Geel 5:0

70e minuut.
Delporte rent richting de bal. Delporte geeft een hoge lob. Cârlea rent richting de bal. Cârlea schiet op doel. Anderson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bisschop passt de bal zonder na te denken. Dovizioso rent richting de bal. Dovizioso passt de bal in één keer door. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - Verbroedering Geel 6:0

76e minuut.
Bisschop passt de bal zonder na te denken. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovizioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovizioso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Devos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gagnor neemt de hoekschop. De Groot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cârlea. Cârlea krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Putignano rent richting de bal. Putignano met een sublieme pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovizioso is nu in balbezit. Dovizioso geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - Verbroedering Geel 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VYCA 34%, Verbroedering Geel 66%.
VYCA - Verbroedering Geel 7:0