Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tipo ouw mannen FC Coolcat
442 wim Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
11% Spel op eigen helft 89%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Nguyen probeert de bal met de borst te controleren. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić passt de bal zonder na te denken. Lokh rent richting de bal. Lokh geeft de bal voor. Peigneur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 1:0

8e minuut.
Lee kopt de bal weg. Wangels heeft problemen om de bal te vangen. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony geeft een hoge lob. Lisek krijgt zijn hoofd ertegen. Peigneur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Vanbogaert rent richting de bal. Tektaban onderschept slim de pass. Tektaban passt de bal zonder na te denken. Zielony rent richting de bal. Zielony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 2:0

13e minuut.
Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony passt de bal zonder na te denken. Lisek rent richting de bal. Lisek schiet op doel. Peigneur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 3:0

15e minuut.
Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony schiet op doel. Daar is Vanbogaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Qualira speelt de bal door. Wangels is nu in balbezit. Lokh verovert de bal door een tackle van achteren. Lokh probeert naar een medespeler te passen. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peigneur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lisek rent richting de bal. Lisek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 4:0

26e minuut.
Lokh passt de bal met de wreef. Tektaban is nu in balbezit. Tektaban geeft een hoge lob. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek draait met de bal, schiet en ... Peigneur bokst de bal weg. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek geeft een lange en hoge pass. Peigneur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lokh met de inworp. Wangels bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony verovert de bal door een tackle van achteren. Zielony passt de bal zonder na te denken. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek met een sublieme pass. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Barka verovert de bal door een tackle van achteren. Barka geeft een lange en hoge pass. Tektaban is nu in balbezit. Lisek is nu in balbezit. Lisek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Leblanc is nu in balbezit. Zielony verovert de bal door een tackle van achteren. Zielony probeert naar een medespeler te passen. Lisek is nu in balbezit. Lisek schiet op doel. Paal! Peigneur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Qualira met een sublieme pass. Bosch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lee probeert naar een medespeler te passen. Lokh rent richting de bal. Lokh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 5:0

44e minuut.
Vujačić is nu in balbezit. Vujačić passt de bal met de wreef. Lisek controleert de bal met de borst. Lisek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 10%, FC Coolcat 90%.
tipo ouw mannen - FC Coolcat 5:0

53e minuut.
Vujačić rent richting de bal. Vujačić geeft een hoge lob. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 6:0

54e minuut.
Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh onderschept slim de pass. Lokh speelt de bal door. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 7:0

56e minuut.
Tektaban is nu in balbezit. Tektaban geeft een lange en hoge pass. Wangels heeft problemen om de bal te vangen. Lokh is nu in balbezit. Lokh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ciapulewicz met de inworp. Tektaban rent richting de bal. Tektaban geeft de bal voor. Zielony is nu in balbezit. Zielony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 8:0

59e minuut.
Barka met de inworp. Lokh is nu in balbezit. Lokh heeft problemen om de bal te vangen. Lokh geeft de bal voor. Lisek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 9:0

64e minuut.
Leblanc speelt de bal door. Pasmans kan de bal niet met de borst controleren. Lisek rent richting de bal. Lisek haalt uit met een fantastische trap. Peigneur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 10:0

65e minuut.
Vujačić passt de bal zonder na te denken. Demanet rent richting de bal. Zielony verovert de bal door een tackle van achteren. Zielony draait met de bal, schiet en ... Peigneur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 11:0

67e minuut.
Lokh passt de bal zonder na te denken. Daar is Vujačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujačić met een sublieme pass. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek draait met de bal, schiet en ... Peigneur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vujačić is nu in balbezit. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dejonghe de bal onder controle te krijgen. Lisek is nu in balbezit. Lisek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 12:0

75e minuut.
Vanbogaert kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciapulewicz met een snelle inworp. Tektaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaban geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lisek de bal. Lisek schiet op doel. Peigneur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 13:0

79e minuut.
Qualira speelt de bal door. Lee rent richting de bal. Lee passt de bal in één keer door. Tektaban is nu in balbezit. Tektaban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zielony is nu in balbezit. Zielony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 14:0

81e minuut.
Tektaban is nu in balbezit. Tektaban geeft de bal voor. Zielony heeft problemen om de bal te vangen. Zielony schiet op doel. Na een snelle pass probeert Demanet de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 15:0

83e minuut.
Barka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Demanet kopt de bal weg. Klungelig pakt Lokh de bal. Lokh geeft de bal voor. Peigneur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vujačić met een sublieme pass. Zielony is nu in balbezit. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Lisek is nu in balbezit. Lisek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - FC Coolcat 16:0

88e minuut.
Vujačić speelt de bal door. Tektaban is nu in balbezit. Tektaban met een sublieme pass. Lisek rent richting de bal. Lisek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 12%, FC Coolcat 88%.
tipo ouw mannen - FC Coolcat 16:0