Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:27
  • Bekerwedstrijd: Eindronde
  • Stadion: Tegen De Piste
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22851
FC Voor t`Hoeksken Alter Egos
smooth Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten poor
solid Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dobiáš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tấn komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven geeft een hoge lob. Gysbrecht met een sublieme pass. Tấn rent richting de bal. Tấn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Charlet probeert de bal aan de voet te houden. Gysbrecht probeert naar een medespeler te passen. Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn is nu in balbezit. Tấn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moeyaert bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Parret onderschept slim de pass. Parret passt de bal in één keer door. Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove schiet op doel. De Rop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Doeltrap. De Rop trapt de bal weg. Chettle is nu in balbezit. Chettle heeft problemen om de bal te vangen. Chettle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Saat kopt de bal weg. Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove met een sublieme pass. Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn schiet op doel. De Rop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gutschoven rent richting de bal. Van Hove onderschept slim de pass. Tấn rent richting de bal. Tấn haalt uit met een fantastische trap. De Rop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - Alter Egos 1:0

20e minuut.
Charlet met een sublieme pass. Van Der Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Hove krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Van Hove is nu in balbezit. Van Hove passt de bal in één keer door. Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - Alter Egos 2:0

23e minuut.
Van Hove heeft problemen om de bal te vangen. Saat is nu in balbezit. Saat passt de bal in één keer door. Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove draait met de bal, schiet en ... De Rop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - Alter Egos 3:0

31e minuut.
Inworp. Gysbrecht met de inworp. Saat speelt de bal door. Tấn rent richting de bal. Tấn haalt uit met een fantastische trap. De Rop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - Alter Egos 4:0

35e minuut.
Regghe probeert naar een medespeler te passen. Gysbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysbrecht probeert naar een medespeler te passen. Tấn heeft problemen om de bal te vangen. Tấn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gysbrecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saat is nu in balbezit. Saat speelt de bal door. Van Hove rent richting de bal. Van Hove schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De Rop speelt de bal door. Gysbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysbrecht passt de bal in één keer door. Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 18%, Alter Egos 82%.
FC Voor t`Hoeksken - Alter Egos 4:0

49e minuut.
Chettle is nu in balbezit. Chettle passt de bal met de wreef. Van Hove heeft problemen om de bal te vangen. Van Hove draait met de bal, schiet en ... De Rop probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Saat met een sublieme pass. Daar is Tấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tấn passt de bal met de wreef. Van Hove is nu in balbezit. Van Hove haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Moeyaert de bal. Gutschoven rent richting de bal. Van Hove tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Hove krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Saat onderschept slim de pass. Saat passt de bal met de wreef. Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - Alter Egos 5:0

65e minuut.
Tấn draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. De Rop trapt de bal weg van het doel. Chettle is nu in balbezit. Chettle haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - Alter Egos 6:0

72e minuut.
Bercea rent richting de bal. Bercea met een sublieme pass. Saat speelt de bal door. Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De Rop probeert naar een medespeler te passen. Gysbrecht kopt de bal weg. Saat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tấn de bal. Tấn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gysbrecht rent richting de bal. Gysbrecht passt de bal zonder na te denken. Saat probeert naar een medespeler te passen. Tấn rent richting de bal. Tấn haalt uit met een fantastische trap. De Rop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gutschoven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tấn rent richting de bal. Tấn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn schiet op doel. De Rop probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gutschoven met een harde bal richting middenveld. Saat geeft de bal voor. Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bercea speelt de bal door. Klungelig pakt Saat de bal. Saat geeft een lange en hoge pass. Tấn rent richting de bal. Tấn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 19%, Alter Egos 81%.
FC Voor t`Hoeksken - Alter Egos 6:0