Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Den Beste FC PASSAO
442``` Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
30 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
solid Verdedigen hopeless


12e minuut.
Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri geeft een hoge lob. Daar is Wispelaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nasri passt de bal zonder na te denken. Gerets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki schiet op doel. Vandebroek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - FC PASSAO 1:0

18e minuut.
Nasri speelt de bal door. Blondel is nu in balbezit. Blondel passt de bal zonder na te denken. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nunez verovert de bal door een tackle van achteren. Nunez geeft een hoge lob. Barbez heeft problemen om de bal te vangen. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Blondel passt de bal in één keer door. Wispelaere is nu in balbezit. Wispelaere passt de bal in één keer door. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki draait met de bal, schiet en ... Vandebroek bokst de bal weg.

25e minuut.
Nunez passt de bal in één keer door. Nasri rent richting de bal. Nasri passt de bal in één keer door. Tandecki heeft problemen om de bal te vangen. Tandecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - FC PASSAO 2:0

26e minuut.
Verplaetse heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Nunez met de inworp. Blondel rent richting de bal. Blondel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bockstaele heeft problemen om de bal te vangen. Wispelaere probeert naar een medespeler te passen. Tandecki rent richting de bal. Tandecki draait met de bal, schiet en ... Vandebroek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gerets geeft een lange en hoge pass. Gallet is nu in balbezit. Met opzet legt Nasri zijn tegenspeler op de grond. Nasri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 19%, FC PASSAO 81%.
Fc Den Beste - FC PASSAO 2:0

46e minuut.
Vandenborre rent richting de bal. Blondel verovert de bal door een tackle van achteren. Blondel probeert naar een medespeler te passen. Wispelaere is nu in balbezit. Wispelaere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - FC PASSAO 3:0

48e minuut.
Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki onderschept slim de pass. Tandecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wispelaere de bal. Wispelaere schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Daar is Tandecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerets kopt de bal weg. Blondel speelt de bal door. Wispelaere is nu in balbezit. Wispelaere geeft de bal voor. Vandebroek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Wispelaere schiet op doel. Troonen speelt de bal door. Inworp. Nunez met een snelle inworp. Blondel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vandebroek met een harde bal richting middenveld. Nunez kopt de bal weg. Klungelig pakt Troonen de bal. Wispelaere rent richting de bal. Wispelaere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vandebroek trapt de bal weg van het doel. Nunez kopt de bal weg. Blondel speelt de bal door. Tandecki rent richting de bal. Tandecki haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blondel neemt de hoekschop. Wispelaere krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gallet passt de bal met de wreef. Nunez is nu in balbezit. de Condé rent richting de bal. Nunez onderschept slim de pass. Nunez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nunez verovert de bal door een tackle van achteren. Nunez geeft een hoge lob. Troonen kopt de bal weg. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
de Condé bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel onderschept slim de pass. Blondel speelt de bal door. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Blondel probeert naar een medespeler te passen. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki speelt de bal door. Wispelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wispelaere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - FC PASSAO 4:0

78e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Tandecki rent richting de bal. Gerets legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tandecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Tandecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - FC PASSAO 5:0

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blondel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nunez rent richting de bal. Wispelaere rent richting de bal. Wispelaere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Juel-Nielsen speelt de bal door. Bockstaele rent richting de bal. Bockstaele probeert naar een medespeler te passen. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Nunez kopt de bal weg. Klungelig pakt Juel-Nielsen de bal. Juel-Nielsen geeft een lange en hoge pass. Wispelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wispelaere draait met de bal, schiet en ... Vandebroek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 13%, FC PASSAO 87%.
Fc Den Beste - FC PASSAO 5:0