Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors1975 Les chevaliers du Zodiaque
nico Tactiek 352
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Târşitu rent richting de bal. Târşitu passt de bal met de wreef. Schoofs rent richting de bal. Buleto onderschept slim de pass. Buleto draait met de bal, schiet en ... Verhé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Les chevaliers du Zodiaque 1:0

14e minuut.
Almirón geeft een hoge lob. Daar is Schoofs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buleto rent richting de bal. Târşitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hana Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hana Ichya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Ichya geeft de bal voor. Buleto probeert de bal met de borst te controleren. Buleto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pádua geeft een hoge lob. Târşitu speelt de bal door. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Čordarov rent richting de bal. Čordarov probeert naar een medespeler te passen. Buleto rent richting de bal. Buleto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Les chevaliers du Zodiaque 2:0

29e minuut.
Hoeré rent richting de bal. Hoeré passt de bal in één keer door. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández onderschept slim de pass. Fernández draait met de bal, schiet en ... Verhé bokst de bal weg.

35e minuut.
Buleto schiet op doel. Verhé speelt de bal door. Almirón kopt de bal weg. Klungelig pakt Târşitu de bal. Târşitu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors1975 39%, Les chevaliers du Zodiaque 61%.
Boca Juniors1975 - Les chevaliers du Zodiaque 2:0

56e minuut.
Almirón kopt de bal weg. Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández onderschept slim de pass. Fernández schiet op doel. Verhé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Les chevaliers du Zodiaque 3:0

69e minuut.
Almirón geeft de bal voor. Daar is Laureyns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Les chevaliers du Zodiaque 4:0

72e minuut.
Hana Ichya passt de bal zonder na te denken. Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández onderschept slim de pass. Târşitu is nu in balbezit. Târşitu haalt uit met een fantastische trap. Verhé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleto schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Almirón passt de bal zonder na te denken. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya passt de bal zonder na te denken. Târşitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lionelli rent richting de bal. Lionelli probeert naar een medespeler te passen. Târşitu met een sublieme pass. Buleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleto draait met de bal, schiet en ... Verhé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Les chevaliers du Zodiaque 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors1975 28%, Les chevaliers du Zodiaque 72%.
Boca Juniors1975 - Les chevaliers du Zodiaque 5:0