Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Næstved Kolding IF
451 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 21.7
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Oberguru is nu in balbezit. Oberguru probeert naar een medespeler te passen. Saarma probeert naar een medespeler te passen. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kopernikus is nu in balbezit. Tânus verovert de bal door een tackle van achteren. Tânus passt de bal met de wreef. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Sønksen de bal. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ahnfeldt de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saarma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gonzales rent richting de bal. Gonzales draait met de bal, schiet en ... Hoff maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 1:0

10e minuut.
Kiełbasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski speelt de bal door. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kiełbasa verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbasa probeert naar een medespeler te passen. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 2:0

18e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbasa verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbasa schiet op doel. Hoff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 3:0

19e minuut.
Kiełbasa geeft een lange en hoge pass. Daar is Szibalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinther rent richting de bal. Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kiełbasa verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbasa passt de bal in één keer door. Szibalski is nu in balbezit. Szibalski draait met de bal, schiet en ... Hoff maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Skjold probeert de bal aan de voet te houden. Szibalski rent richting de bal. Szibalski geeft een lange en hoge pass. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 4:0

37e minuut.
Szibalski speelt de bal door. Tânus is nu in balbezit. Tânus probeert naar een medespeler te passen. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 5:0

38e minuut.
Helveg probeert naar een medespeler te passen. Hegelund heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales onderschept slim de pass. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stachyra rent richting de bal. Helveg onderschept slim de pass. Oberguru begaat een overtreding. Oberguru krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Guerresco speelt de bal door. Tânus is nu in balbezit. Tânus probeert naar een medespeler te passen. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skjold heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Næstved 32%, Kolding IF 68%.
Næstved - Kolding IF 5:0

48e minuut.
Guerresco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hede de bal. Oberguru probeert naar een medespeler te passen. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Møgelvang rent richting de bal. Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych probeert naar een medespeler te passen. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szibalski heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberguru met een sublieme pass. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 6:0

59e minuut.
Saarma passt de bal met de wreef. Kiełbasa speelt de bal door. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Skjold probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 7:0

61e minuut.
Frydrych speelt de bal door. Saarma is nu in balbezit. Saarma geeft de bal voor. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 8:0

64e minuut.
Saarma met een sublieme pass. Sønksen is nu in balbezit. Sønksen passt de bal zonder na te denken. Gonzales rent richting de bal. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kiełbasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasa passt de bal in één keer door. Szibalski speelt de bal door. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 9:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tânus met de inworp. Szibalski is nu in balbezit. Szibalski geeft de bal voor. Gonzales springt en kopt de bal. Hoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Inworp. Tânus met een snelle inworp. Szibalski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gonzales de bal. Gonzales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 10:0

69e minuut.
Gonzales onderschept slim de pass. Kiełbasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasa draait met de bal, schiet en ... Ahnfeldt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 11:0

76e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Gonzales passt de bal zonder na te denken. Kopernikus heeft problemen om de bal te vangen. Tânus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tânus draait met de bal, schiet en ... Hoff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Oberguru passt de bal in één keer door. Skjold bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales onderschept slim de pass. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Hoff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Næstved - Kolding IF 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Næstved 22%, Kolding IF 78%.
Næstved - Kolding IF 12:0