Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ahrendt maen sharaf
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 19.9
good Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Sommer is nu in balbezit. Fideleff verovert de bal door een tackle van achteren. Fideleff met een sublieme pass. Elosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Elosen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Drostrup geeft een lange en hoge pass. heeft problemen om de bal te vangen. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap. Rek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fideleff is nu in balbezit. Fideleff geeft een lange en hoge pass. Fazilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazilov draait met de bal, schiet en ... Tepes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sánta kan de bal niet met de borst controleren. Elosen is nu in balbezit. Elosen passt de bal in één keer door. Fazilov rent richting de bal. Fazilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Elosen rent richting de bal. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch passt de bal zonder na te denken. Dyrholm is nu in balbezit. Dyrholm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bøgvad met een harde bal richting middenveld. Salomonsen kopt de bal weg. Fazilov rent richting de bal. Fazilov schiet op doel. Bøgvad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ahrendt - maen sharaf 1:0

33e minuut.
Fideleff met een snelle inworp. Elosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Elosen geeft een hoge lob. Fazilov is nu in balbezit. Fazilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ahrendt - maen sharaf 2:0

34e minuut.
Sommer speelt de bal door. Drostrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørk begaat een overtreding. Mørk krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Sommer kopt de bal weg. Salomonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomonsen passt de bal zonder na te denken. Fazilov is nu in balbezit. Fazilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Elosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Elosen geeft de bal voor. Fazilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazilov draait met de bal, schiet en ... Bøgvad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

45e minuut.
Sommer heeft problemen om de bal te vangen. Aske rent richting de bal. Elosen onderschept slim de pass. Elosen draait met de bal, schiet en ... Bøgvad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fazilov is nu in balbezit. Fazilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ahrendt - maen sharaf 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ahrendt 29%, maen sharaf 71%.
FC Ahrendt - maen sharaf 3:0

46e minuut.
Mørk passt de bal zonder na te denken. Elosen heeft problemen om de bal te vangen. Fazilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Elosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Elosen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ahrendt - maen sharaf 4:0

47e minuut.
Koch rent richting de bal. Elosen heeft problemen om de bal te vangen. Koch rent richting de bal. Elosen verovert de bal door een tackle van achteren. Elosen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Sommer de bal. Sañudo speelt de bal door. Lommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazilov onderschept slim de pass. Fazilov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ericsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ericsson geeft een lange en hoge pass. Aske is nu in balbezit. Fazilov onderschept slim de pass. Fazilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ahrendt - maen sharaf 5:0

75e minuut.
Ericsson is nu in balbezit. Koch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ericsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salomonsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Møgelvang is nu in balbezit. Fazilov verovert de bal door een tackle van achteren. Fazilov schiet op doel. Bøgvad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ahrendt - maen sharaf 6:0

78e minuut.
Elosen is nu in balbezit. Elosen passt de bal met de wreef. Fazilov rent richting de bal. Fazilov speelt de bal door. Fideleff geeft een hoge lob. Paal! Bøgvad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fazilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fazilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Feddersen met een sublieme pass. Salomonsen met een sublieme pass. Fazilov is nu in balbezit. Fazilov haalt uit met een fantastische trap. Bøgvad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ahrendt - maen sharaf 7:0

88e minuut.
Rek trapt de bal weg van het doel. Elosen kopt de bal weg. Klungelig pakt Møgelvang de bal. Fazilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazilov haalt uit met een fantastische trap. Bøgvad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ahrendt 29%, maen sharaf 71%.
FC Ahrendt - maen sharaf 7:0