Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Tissier Forever Champions of the edge
LTF16 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 16.5
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Markussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică onderschept slim de pass. Stănică speelt de bal door. Nailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nailov haalt uit met een fantastische trap. Nygaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Tissier Forever - Champions of the edge 1:0

12e minuut.
Riskær Pedersen met een sublieme pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Brix tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brix krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mihalcea met een snelle inworp. Solmark rent richting de bal. Ørstrup is nu in balbezit. Solmark verovert de bal door een tackle van achteren. Solmark geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Tissier Forever - Champions of the edge 2:0

17e minuut.
Solmark passt de bal met de wreef. Stănică rent richting de bal. Stănică passt de bal in één keer door. Nailov heeft problemen om de bal te vangen. Nailov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Tissier Forever - Champions of the edge 3:0

19e minuut.
Stănică geeft een hoge lob. Rosenkrantz heeft problemen om de bal te vangen. Nailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nailov draait met de bal, schiet en ... Nygaard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Riskær Pedersen passt de bal in één keer door. Daar is Kastrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riskær Pedersen geeft de bal voor. Nailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nailov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mihalcea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kastrup. Mihalcea raakt geblesseerd tijdens het duel. Motzfeldt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Nordstrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Motzfeldt met een sublieme pass. Stănică is nu in balbezit. Stănică passt de bal zonder na te denken. Nailov rent richting de bal. Nailov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kastrup geeft een hoge lob. Rosenkrantz controleert de bal met de borst. Nailov is nu in balbezit. Nailov haalt uit met een fantastische trap. Nygaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Tissier Forever - Champions of the edge 4:0

31e minuut.
Mihalcea onderschept slim de pass. Mihalcea geeft de bal voor. Stănică probeert naar een medespeler te passen. Nailov rent richting de bal. Nailov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Tissier Forever - Champions of the edge 5:0

37e minuut.
Solmark kopt de bal weg. Brix rent richting de bal. Motzfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Nailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nailov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Tissier Forever - Champions of the edge 6:0

39e minuut.
Sandager geeft de bal voor. Klungelig pakt Stănică de bal. Stănică speelt de bal door. Nailov heeft problemen om de bal te vangen. Nailov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nailov probeert de bal met de borst te controleren. Rosenkrantz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nailov raakt geblesseerd tijdens het duel. Nailov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Tissier Forever - Champions of the edge 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Tissier Forever 26%, Champions of the edge 74%.
Le Tissier Forever - Champions of the edge 7:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stănică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solmark geeft een lange en hoge pass. Daar is Nailov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nailov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mihalcea met een sublieme pass. Klungelig pakt Østerberg de bal. Solmark met een sublieme pass. Daar is Nailov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nailov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Tissier Forever - Champions of the edge 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Tissier Forever 30%, Champions of the edge 70%.
Le Tissier Forever - Champions of the edge 8:0