Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusif United SK.STURM
4er Kette Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten average
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farbig met een snelle inworp. Lenz geeft een lange en hoge pass. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 1:0

5e minuut.
Lenz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karrer de bal onder controle te krijgen. Vogel is nu in balbezit. Vogel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 2:0

6e minuut.
Kneuheim rent richting de bal. Vogel verovert de bal door een tackle van achteren. Vogel speelt de bal door. Brunauer is nu in balbezit. Brunauer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 3:0

8e minuut.
Lenz probeert naar een medespeler te passen. Brunauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dowe krijgt een gele kaart. Brunauer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Flauer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel passt de bal met de wreef. Brunauer heeft problemen om de bal te vangen. Lenz is nu in balbezit. Lenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Alt met een harde bal richting middenveld. Flauer probeert naar een medespeler te passen. Brunauer rent richting de bal. Vogel rent richting de bal. Vogel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vogel is nu in balbezit. Brunauer rent richting de bal. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunauer haalt uit met een fantastische trap. Alt bokst de bal weg.

16e minuut.
Flauer passt de bal zonder na te denken. Farbig rent richting de bal. Farbig geeft de bal voor. Vogel is nu in balbezit. Vogel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vogel rent richting de bal. Vogel passt de bal in één keer door. Lenz is nu in balbezit. Brunauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Alt trapt de bal weg van het doel. Farbig kopt de bal weg. Klungelig pakt Süssmeier de bal. Vogel rent richting de bal. Vogel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Flauer speelt de bal door. Brunauer rent richting de bal. Süssmeier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Süssmeier krijgt een gele kaart. Brunauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flauer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 4:0

26e minuut.
Kampf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenz verovert de bal door een tackle van achteren. Lenz speelt de bal door. Brunauer is nu in balbezit. Brunauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 5:0

27e minuut.
Karrer rent richting de bal. Brunauer onderschept slim de pass. Brunauer heeft problemen om de bal te vangen. Lenz is nu in balbezit. Lenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 6:0

28e minuut.
Rüger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Süssmeier de bal. Brunauer onderschept slim de pass. Lenz rent richting de bal. Lenz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Brunauer haalt uit met een fantastische trap. Alt met een sublieme pass. Flauer speelt de bal door. Brunauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 7:0

32e minuut.
Rüger heeft problemen om de bal te vangen. Brunauer verovert de bal door een tackle van achteren. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunauer rent richting de bal. Brunauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rüger rent richting de bal. Flauer verovert de bal door een tackle van achteren. Flauer speelt de bal door. Brunauer is nu in balbezit. Brunauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 8:0

41e minuut.
Pollkinger rent richting de bal. Pollkinger probeert naar een medespeler te passen. Brunauer is nu in balbezit. Brunauer schiet op doel. Alt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 9:0

43e minuut.
Brunauer passt de bal met de wreef. Pollkinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollkinger geeft een hoge lob. Brunauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 18%, SK.STURM 82%.
Gusif United - SK.STURM 10:0

47e minuut.
Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenz geeft een lange en hoge pass. Dowe heeft problemen om de bal te vangen. Vogel is nu in balbezit. Vogel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Farbig passt de bal zonder na te denken. Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenz passt de bal met de wreef. Brunauer is nu in balbezit. Brunauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Farbig verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Farbig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farbig met een sublieme pass. Lenz is nu in balbezit. Lenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 11:0

54e minuut.
Karrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Karrer geeft de bal voor. Flauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lenz rent richting de bal. Lenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Farbig verovert de bal door een tackle van achteren. Farbig geeft de bal voor. Vogel is nu in balbezit. Vogel draait met de bal, schiet en ... Alt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 12:0

61e minuut.
Brunauer kan de bal niet met de borst controleren. Brunauer passt de bal zonder na te denken. Vogel is nu in balbezit. Vogel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rüger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reichel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rüger. Rüger krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kampf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obermayer komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Merkl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rüger. Merkl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flauer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brunauer heeft problemen om de bal te vangen. Obermayer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brunauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brunauer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Alt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brunauer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 13:0

71e minuut.
Flauer verovert de bal door een tackle van achteren. Flauer met een sublieme pass. Brunauer is nu in balbezit. Vogel heeft problemen om de bal te vangen. Vogel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenz met een sublieme pass. Brunauer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 14:0

74e minuut.
Lenz passt de bal in één keer door. Brunauer rent richting de bal. Brunauer passt de bal met de wreef. Lenz heeft problemen om de bal te vangen. Lenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 15:0

82e minuut.
Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenz passt de bal in één keer door. Brunauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunauer schiet op doel. Alt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 16:0

83e minuut.
Lenz passt de bal met de wreef. Brunauer is nu in balbezit. Brunauer met een sublieme pass. Vogel rent richting de bal. Vogel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 17:0

88e minuut.
Flauer speelt de bal door. Brunauer is nu in balbezit. Brunauer passt de bal met de wreef. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - SK.STURM 18:0

89e minuut.
Vogel onderschept slim de pass. Süssmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vogel. Vogel krijgt een gele kaart. Süssmeier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Süssmeier kan niet meer verder spelen. Henning komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 14%, SK.STURM 86%.
Gusif United - SK.STURM 18:0