Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:31
  • Bekerwedstrijd: Relegation
  • Stadion: Cox Ground
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12919
FC COX Eisenstadt
352 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 15.9
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Burga is nu in balbezit. Burga passt de bal zonder na te denken. Madrid probeert naar een medespeler te passen. Jeanne rent richting de bal. Jeanne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Waldmann geeft een hoge lob. Stanke kopt de bal weg. Salmenoksa met een sublieme pass. Bamford is nu in balbezit. Bamford schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Saelens is nu in balbezit. Saelens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gruna de bal. Jeanne rent richting de bal. Jeanne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Salmenoksa passt de bal met de wreef. Burga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burga geeft een lange en hoge pass. Gruna heeft problemen om de bal te vangen. Wurf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wurf met een harde bal richting middenveld. Madrid kopt de bal weg. Jeanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bamford kopt de bal weg. Daar is Gruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeanne is nu in balbezit. Jeanne schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bamford rent richting de bal. Bamford passt de bal in één keer door. Jeanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanne schiet op doel. Wurf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 1:0

22e minuut.
Bamford rent richting de bal. Bamford met een sublieme pass. Burga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Madrid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrid geeft een lange en hoge pass. Wurf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jeanne rent richting de bal. Jeanne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 2:0

28e minuut.
Schlosshund geeft een hoge lob. Salmenoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenoksa probeert naar een medespeler te passen. Bamford heeft problemen om de bal te vangen. Bamford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 3:0

29e minuut.
Burga is nu in balbezit. Burga geeft de bal voor. Jeanne kopt de bal weg. Bamford rent richting de bal. Bamford schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stanke heeft problemen om de bal te vangen. Jeanne is nu in balbezit. Stanke rent richting de bal. Jeanne verovert de bal door een tackle van achteren. Jeanne draait met de bal, schiet en ... Wurf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Madrid passt de bal zonder na te denken. Waldmann rent richting de bal. Waldmann passt de bal in één keer door. Jeanne is nu in balbezit. Jeanne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 4:0

35e minuut.
Madrid speelt de bal door. Jeanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanke is nu in balbezit. Jeanne is nu in balbezit. Jeanne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 5:0

40e minuut.
Wurf trapt de bal weg van het doel. Salmenoksa kopt de bal weg. Bamford speelt de bal door. Klungelig pakt Jeanne de bal. Jeanne schiet op doel. Wurf bokst de bal weg. Daar is Stanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bamford rent richting de bal. Bamford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 6:0

45e minuut.
Estrade geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mack zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franzke is nu in balbezit. Franzke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COX 23%, Eisenstadt 77%.
FC COX - Eisenstadt 6:0

46e minuut.
Klungelig pakt Innenputz de bal. Innenputz passt de bal met de wreef. Popper rent richting de bal. Bamford verovert de bal door een tackle van achteren. Bamford draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Waldmann rent richting de bal. Waldmann probeert naar een medespeler te passen. Bamford rent richting de bal. Bamford haalt uit met een fantastische trap. Wurf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 7:0

49e minuut.
Burga geeft de bal voor. Klungelig pakt Jeanne de bal. Gruna is nu in balbezit. Jeanne onderschept slim de pass. Jeanne haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Jeanne probeert de bal aan de voet te houden. Wurf probeert naar een medespeler te passen. Saelens kopt de bal weg. Jeanne probeert de bal met de borst te controleren. Jeanne geeft een hoge lob. Wurf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bamford is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 8:0

59e minuut.
Madrid is nu in balbezit. Madrid passt de bal zonder na te denken. Jeanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanne schiet op doel. Gruna probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 9:0

60e minuut.
Bamford verovert de bal door een tackle van achteren. Bamford speelt de bal door. Burga rent richting de bal. Burga geeft een hoge lob. Jeanne krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Jeanne met een sublieme pass. Bamford is nu in balbezit. Bamford passt de bal zonder na te denken. Jeanne rent richting de bal. Jeanne draait met de bal, schiet en ... Wurf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Madrid probeert naar een medespeler te passen. Stanke rent richting de bal. Bamford onderschept slim de pass. Bamford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 10:0

75e minuut.
Bamford is nu in balbezit. Bamford met een sublieme pass. Jeanne rent richting de bal. Jeanne haalt uit met een fantastische trap. Gruna probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Burga met een sublieme pass. Madrid rent richting de bal. Madrid met een sublieme pass. Jeanne is nu in balbezit. Jeanne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Burga met een sublieme pass. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid passt de bal zonder na te denken. Waldmann met een sublieme pass. Burga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Waldmann is nu in balbezit. Waldmann geeft de bal voor. Bamford rent richting de bal. Stanke is nu in balbezit. Bamford onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Waldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldmann passt de bal zonder na te denken. Jeanne is nu in balbezit. Jeanne draait met de bal, schiet en ... Wurf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 11:0

90e minuut.
Burga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bamford geeft een hoge lob. Jeanne rent richting de bal. Jeanne haalt uit met een fantastische trap. Wurf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Eisenstadt 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COX 16%, Eisenstadt 84%.
FC COX - Eisenstadt 12:0