Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:31
  • Bekerwedstrijd: Relegation
  • Stadion: RedZone Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23453
Vienna Cardinals Alemannia Vienna
appletree Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 15.3
excellent Schieten poor
excellent Passen poor
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Traverso heeft problemen om de bal te vangen. Fröhlich probeert naar een medespeler te passen. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel. Heubacher probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Na een snelle pass probeert Koch de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Trefoloni probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek is nu in balbezit. Simmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Traverso passt de bal in één keer door. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek passt de bal in één keer door. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 1:0

7e minuut.
Berthold is nu in balbezit. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek probeert naar een medespeler te passen. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 2:0

12e minuut.
Raidl probeert naar een medespeler te passen. Traverso rent richting de bal. Untier begaat een overtreding. Traverso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roncoroni komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Trefoloni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wyrobek de bal. Roncoroni rent richting de bal. Roncoroni geeft de bal voor. Arató krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Traverso probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek passt de bal zonder na te denken. Arató is nu in balbezit. Arató draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 3:0

17e minuut.
Raidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kirchheim de bal. Untner geeft een lange en hoge pass. Arató springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wutte kopt de bal weg. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Arató is nu in balbezit. Arató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 4:0

19e minuut.
Trefoloni met een snelle inworp. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek geeft de bal voor. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 5:0

23e minuut.
Untner rent richting de bal. Untner speelt de bal door. Wutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató verovert de bal door een tackle van achteren. Arató draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Iordãnescu passt de bal zonder na te denken. Untier rent richting de bal. Untier met een sublieme pass. Arató is nu in balbezit. Arató draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Arató is nu in balbezit. Wutte rent richting de bal. Arató verovert de bal door een tackle van achteren. Arató draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 6:0

26e minuut.
Daar is Fröhlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koppensteiner is nu in balbezit. Arató verovert de bal door een tackle van achteren. Arató heeft problemen om de bal te vangen. Arató schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arató onderschept slim de pass. Arató passt de bal met de wreef. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 7:0

30e minuut.
Roncoroni met een sublieme pass. Klungelig pakt Arató de bal. Arató passt de bal in één keer door. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Heubacher niet meer kan verder spelen. Gerstenhuber komt het veld opgelopen. Raidl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 8:0

33e minuut.
Trefoloni met de inworp. Roncoroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncoroni speelt de bal door. Arató heeft problemen om de bal te vangen. Arató draait met de bal, schiet en ... Paal! Traverso rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Untner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arató krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Raidl probeert naar een medespeler te passen. Trefoloni probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek heeft problemen om de bal te vangen. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 9:0

37e minuut.
Trefoloni met een snelle inworp. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppensteiner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koppensteiner krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Koppensteiner probeert naar een medespeler te passen. Raidl geeft de bal voor. Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Koch geeft een hoge lob. Trefoloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefoloni speelt de bal door. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber bokst de bal weg.

41e minuut.
Koppensteiner passt de bal in één keer door. Raidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidl probeert naar een medespeler te passen. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 10:0

44e minuut.
Trefoloni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Traverso de bal. Koch is nu in balbezit. Arató onderschept slim de pass. Arató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 11:0

45e minuut.
Koppensteiner is nu in balbezit. Traverso verovert de bal door een tackle van achteren. Traverso speelt de bal door. Arató is nu in balbezit. Arató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 14%, Alemannia Vienna 86%.
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 12:0

49e minuut.
Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch geeft de bal voor. Iordãnescu kopt de bal weg. Traverso met een sublieme pass. Arató is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 13:0

50e minuut.
Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrobek passt de bal zonder na te denken. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató schiet op doel. Gerstenhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 14:0

56e minuut.
Roncoroni met een sublieme pass. Daar is Wyrobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 15:0

57e minuut.
Traverso verovert de bal door een tackle van achteren. Arató heeft problemen om de bal te vangen. Simmer is nu in balbezit. Arató onderschept slim de pass. Arató haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 16:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trefoloni met een snelle inworp. Simmer met een sublieme pass. Trefoloni is nu in balbezit. Trefoloni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wutte passt de bal zonder na te denken. Raidl is nu in balbezit. Raidl met een sublieme pass. Traverso rent richting de bal. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 17:0

65e minuut.
Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek passt de bal met de wreef. Arató rent richting de bal. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puigdesens komt het veld opgelopen. Jordan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Trefoloni geeft een lange en hoge pass. Koch kopt de bal weg. Trefoloni rent richting de bal. Trefoloni geeft een lange en hoge pass. Arató springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ingelmann speelt de bal door. Raidl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koppensteiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trefoloni rent richting de bal. Trefoloni passt de bal zonder na te denken. Arató rent richting de bal. Arató draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maltritz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Roncoroni verovert de bal door een tackle van achteren. Roncoroni passt de bal met de wreef. Puigdesens rent richting de bal. Puigdesens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 18:0

81e minuut.
Puigdesens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan speelt de bal door. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel. Gerstenhuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 19:0

81e minuut.
Fröhlich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Demel de bal. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Puigdesens is nu in balbezit. Puigdesens passt de bal zonder na te denken. Arató is nu in balbezit. Arató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 20:0

86e minuut.
Arató heeft problemen om de bal te vangen. Arató passt de bal zonder na te denken. Roncoroni met een sublieme pass. Puigdesens is nu in balbezit. Puigdesens haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber bokst de bal weg.

88e minuut.
Puigdesens geeft een hoge lob. Arató probeert de bal met de borst te controleren. Koch is nu in balbezit. Arató onderschept slim de pass. Arató schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Wyrobek de bal. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wutte de bal onder controle te krijgen. Puigdesens rent richting de bal. Puigdesens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 15%, Alemannia Vienna 85%.
Vienna Cardinals - Alemannia Vienna 20:0