Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:33
  • Bekerwedstrijd: Kvalmatch
  • Stadion: San Zonkey
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25702
AC Zonkey GuadalajaraDragons
New Zonkey Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Reinfeldt is nu in balbezit. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón speelt de bal door. Šavel is nu in balbezit. Šavel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón speelt de bal door. Šavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šavel schiet op doel. Hultin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Zonkey - GuadalajaraDragons 1:0

22e minuut.
Akers onderschept slim de pass. Gieroba is nu in balbezit. Gieroba speelt de bal door. Šavel rent richting de bal. Šavel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De la Gardie probeert naar een medespeler te passen. Šavel is nu in balbezit. Yngsjö begaat een overtreding. Yngsjö krijgt een gele kaart. Šavel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šavel komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Zonkey - GuadalajaraDragons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Zonkey 37%, GuadalajaraDragons 63%.
AC Zonkey - GuadalajaraDragons 2:0

59e minuut.
Liv geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón met een snelle inworp. Šavel rent richting de bal. Šavel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Zonkey - GuadalajaraDragons 3:0

63e minuut.
Goop rent richting de bal. Akers rent richting de bal. Akers geeft een hoge lob. Šavel is nu in balbezit. Šavel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manrique met de inworp. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Hultin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Calderón probeert naar een medespeler te passen. Nordvi rent richting de bal. Šavel onderschept slim de pass. Šavel schiet op doel. Hultin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Zonkey - GuadalajaraDragons 4:0

75e minuut.
de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Šavel probeert de bal aan de voet te houden. Nordvi is nu in balbezit. Šavel onderschept slim de pass. Šavel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Zonkey - GuadalajaraDragons 5:0

84e minuut.
Östberg heeft problemen om de bal te vangen. Akers rent richting de bal. Akers passt de bal in één keer door. Šavel rent richting de bal. Šavel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
de la Cruz kopt de bal weg. De la Gardie is nu in balbezit. De la Gardie passt de bal met de wreef. Šavel is nu in balbezit. Šavel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal zonder na te denken. Šavel rent richting de bal. Šavel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Zonkey 24%, GuadalajaraDragons 76%.
AC Zonkey - GuadalajaraDragons 5:0