Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Påskallavik FC Red Bullz FC
Fredde 2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 19.5
outstanding Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen weak


5e minuut.
Hubertsson rent richting de bal. Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 1:0

7e minuut.
Höjer met een sublieme pass. Jordan rent richting de bal. Rand met een sublieme pass. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Qvick onderschept slim de pass. Eldh probeert naar een medespeler te passen. Höjer kopt de bal weg. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Eldh met een harde bal richting middenveld. Höjer kopt de bal weg. Benia met een sublieme pass. Jordan heeft problemen om de bal te vangen. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 2:0

15e minuut.
Stjärna probeert de bal aan de voet te houden. Aït Ouamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar geeft de bal voor. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 3:0

17e minuut.
Benia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettersson verovert de bal door een tackle van achteren. Pettersson probeert naar een medespeler te passen. Sandklef is nu in balbezit. Sandklef haalt uit met een fantastische trap. Tilea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Wiland rent richting de bal. Wiland geeft de bal voor. Bruzdewicz kopt de bal weg. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Christiansson de bal. Höjer rent richting de bal. Höjer geeft een lange en hoge pass. Benia is nu in balbezit. Benia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Höjer met een sublieme pass. Wiland rent richting de bal. Wiland passt de bal in één keer door. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 4:0

34e minuut.
Jämtin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Höjer de bal. Höjer met een sublieme pass. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 5:0

36e minuut.
Jämtin onderschept slim de pass. Jämtin geeft een lange en hoge pass. Daar is Nykvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez Díaz geeft een hoge lob. Jordan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Höjer met een snelle inworp. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Qvick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 6:0

45e minuut.
Daar is Hubertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Höjer met een sublieme pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Påskallavik FC 25%, Red Bullz FC 75%.
Påskallavik FC - Red Bullz FC 6:0

48e minuut.
Eldh speelt de bal door. Benia kopt de bal weg. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Höjer met een sublieme pass. Pettersson is nu in balbezit. Wiland onderschept slim de pass. Wiland geeft een hoge lob. Jordan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Stjärna geeft de bal voor. Nykvist probeert de bal aan de voet te houden. Benia is nu in balbezit. Benia geeft een lange en hoge pass. Jordan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 7:0

62e minuut.
Benia passt de bal in één keer door. Höjer probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz met een sublieme pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 8:0

62e minuut.
Sandklef is nu in balbezit. Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz speelt de bal door. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Wiland speelt de bal door. Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aït Ouamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Benia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aït Ouamar rent richting de bal. Aït Ouamar geeft de bal voor. Stjärna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eldh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 9:0

74e minuut.
Benia passt de bal in één keer door. Wiland geeft een lange en hoge pass. Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 10:0

78e minuut.
Nykvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykvist passt de bal in één keer door. Wiland speelt de bal door. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Höjer probeert naar een medespeler te passen. Twierdza geeft een hoge lob. Bruzdewicz is nu in balbezit. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Red Bullz FC 11:0

86e minuut.
Inworp. Höjer met een snelle inworp. Benia rent richting de bal. Benia geeft een lange en hoge pass. Qvick heeft problemen om de bal te vangen. Eldh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Påskallavik FC 13%, Red Bullz FC 87%.
Påskallavik FC - Red Bullz FC 11:0