Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:34
  • Bekerwedstrijd: Kvalmatch
  • Stadion: York Street
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12630
Boston United if horred
442Cam Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 17.4
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier geeft een hoge lob. Von Knorring rent richting de bal. Von Knorring geeft de bal voor. Yedier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 1:0

7e minuut.
Grönlund rent richting de bal. Rubensson onderschept slim de pass. Rubensson probeert naar een medespeler te passen. Von Knorring bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 2:0

8e minuut.
Noahsson rent richting de bal. Rubensson is nu in balbezit. Päronkvist tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Päronkvist krijgt een gele kaart. Rubensson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noahsson met een snel genomen vrije trap. Yedier rent richting de bal. Yedier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Von Knorring is nu in balbezit. Von Knorring speelt de bal door. Ivarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring haalt uit met een fantastische trap. Bylund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 3:0

19e minuut.
Yedier is nu in balbezit. Yedier passt de bal met de wreef. Von Knorring is nu in balbezit. Von Knorring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 4:0

22e minuut.
Yedier rent richting de bal. Yedier passt de bal in één keer door. Von Knorring rent richting de bal. Von Knorring draait met de bal, schiet en ... Bylund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 5:0

23e minuut.
Päronkvist passt de bal met de wreef. Westman bereikt de bal nog maar net als eerste. Westman met een sublieme pass. Yedier rent richting de bal. Yedier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Noahsson speelt de bal door. Rubensson geeft een lange en hoge pass. Ivarsson is nu in balbezit. Von Knorring verovert de bal door een tackle van achteren. Von Knorring schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 6:0

34e minuut.
Grönlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring onderschept slim de pass. Von Knorring met een sublieme pass. Yedier is nu in balbezit. Yedier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Yedier probeert naar een medespeler te passen. Ivarsson is nu in balbezit. Von Knorring verovert de bal door een tackle van achteren. Von Knorring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston United 23%, if horred 77%.
Boston United - if horred 7:0

55e minuut.
Runarsson geeft een hoge lob. Yedier maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Heikkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier draait met de bal, schiet en ... Bylund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 8:0

56e minuut.
Päronkvist is nu in balbezit. Von Knorring verovert de bal door een tackle van achteren. Von Knorring passt de bal in één keer door. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier haalt uit met een fantastische trap. Bylund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 9:0

59e minuut.
Ivarsson geeft de bal voor. Noahsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Yedier de bal. Runarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Runarsson geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 10:0

60e minuut.
Lantto geeft een lange en hoge pass. Daar is Ivarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Knorring rent richting de bal. Von Knorring schiet op doel. Bylund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Grönlund is nu in balbezit. Runarsson onderschept slim de pass. Runarsson speelt de bal door. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Yedier probeert de bal met de borst te controleren. Yedier passt de bal zonder na te denken. Rubensson geeft de bal voor. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Von Knorring geeft de bal voor. Månsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Ivarsson de bal. Yedier is nu in balbezit. Yedier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Westman geeft de bal voor. Inworp. Rubensson met de inworp. Klungelig pakt Runarsson de bal. Runarsson geeft een hoge lob. Bylund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - if horred 11:0

71e minuut.
Walter-Bucht met een sublieme pass. Noahsson is nu in balbezit. Noahsson passt de bal met de wreef. Yedier is nu in balbezit. Yedier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bylund trapt de bal weg. Rubensson kopt de bal weg. Klungelig pakt Von Knorring de bal. Von Knorring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston United 25%, if horred 75%.
Boston United - if horred 11:0