Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coolock United Ballymahonboy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Inworp. Fahy met een snelle inworp. Burne is nu in balbezit. Burne geeft een hoge lob. Irwin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coolock United - Ballymahonboy 0:1

9e minuut.
Fahy geeft de bal voor. Irwin is nu in balbezit. Met opzet legt Fennely zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fennely moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fennely schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Eviston controleert de bal met de borst. Eviston speelt de bal door. Irwin is nu in balbezit. Irwin heeft problemen om de bal te vangen. Irwin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp passt de bal in één keer door. Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
King heeft problemen om de bal te vangen. Kavanagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttimer rent richting de bal. Kavanagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavanagh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coolock United 47%, Ballymahonboy 53%.
Coolock United - Ballymahonboy 0:1

63e minuut.
Daley onderschept slim de pass. Kemp verovert de bal door een tackle van achteren. Kemp speelt de bal door. Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin schiet op doel. Thomas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Eviston geeft een lange en hoge pass. Burne is nu in balbezit. Burne probeert naar een medespeler te passen. Irwin is nu in balbezit. Irwin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coolock United 44%, Ballymahonboy 56%.
Coolock United - Ballymahonboy 0:1