Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dublin Fighters Connemara AFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ellard met een sublieme pass. Beirne rent richting de bal. Beirne met een sublieme pass. English is nu in balbezit. English haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bull met een snelle inworp. Loughran is nu in balbezit. Loughran geeft de bal voor. Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Falland met de inworp. May is nu in balbezit. May passt de bal in één keer door. English is nu in balbezit. English schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dublin Fighters 58%, Connemara AFC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dublin Fighters - Connemara AFC 0:0

48e minuut.
Bull is nu in balbezit. Weigall bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigall passt de bal in één keer door. Falland bereikt de bal nog maar net als eerste. Falland geeft een lange en hoge pass. Hannigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ellard. Nugent is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nugent met een snel genomen vrije trap. Kumar is nu in balbezit. Kumar geeft een hoge lob. Dodrill kopt de bal weg. Wale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dublin Fighters 43%, Connemara AFC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dublin Fighters - Connemara AFC 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Christopher is nu in balbezit. May tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christopher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loughran zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McAree rent richting de bal. McAree draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dublin Fighters - Connemara AFC 1:0

92e minuut.
English probeert naar een medespeler te passen. Norman rent richting de bal. Dodrill begaat een overtreding. Dodrill krijgt een gele kaart.

99e minuut.
Beirne met de inworp. Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumar passt de bal met de wreef. English rent richting de bal. English haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

103e minuut.
Beirne geeft een lange en hoge pass. McAree rent richting de bal. Met opzet legt Beirne zijn tegenspeler op de grond. Beirne krijgt een gele kaart.

105e minuut.
Beirne is nu in balbezit. Beirne geeft de bal voor. Daar is Christopher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellard is nu in balbezit. Ellard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dublin Fighters - Connemara AFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dublin Fighters 65%, Connemara AFC 35%.
Dublin Fighters - Connemara AFC 2:0

118e minuut.
Christopher rent richting de bal. Weigall verovert de bal door een tackle van achteren. Ellard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weigall wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Weigall kan niet meer verder spelen. Deveraux komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dublin Fighters 47%, Connemara AFC 53%.
Dublin Fighters - Connemara AFC 2:0