Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castle Village rangers Wheeler Dealer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Whyte met een sublieme pass. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Talliss passt de bal met de wreef. Deady is nu in balbezit. Deady passt de bal in één keer door. O`Brien rent richting de bal. O`Brien draait met de bal, schiet en ... Findley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle Village rangers - Wheeler Dealer 1:0

33e minuut.
Dutton verovert de bal door een tackle van achteren. Tanner begaat een overtreding. Dutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Whyte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mills geeft de bal voor. Inworp. Deady met de inworp. Farran controleert de bal met de borst. Farran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle Village rangers 51%, Wheeler Dealer 49%.
Castle Village rangers - Wheeler Dealer 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Charles de bal. Charles geeft een lange en hoge pass. Howell kopt de bal weg. Whyte controleert de bal met de borst. Whyte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Farran is nu in balbezit. Farran geeft de bal voor. Whyte probeert de bal aan de voet te houden. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle Village rangers 42%, Wheeler Dealer 58%.
Castle Village rangers - Wheeler Dealer 1:0