Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United Fc GoldenLegs
new shoes II Tactiek 352
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten adequate
solid Passen weak
solid Verdedigen average


6e minuut.
Lindebaum is nu in balbezit. Aletorowicz onderschept slim de pass. Aletorowicz met een sublieme pass. Veskoja rent richting de bal. Veskoja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Veskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskoja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Rünk is nu in balbezit. Nisu onderschept slim de pass. Nisu passt de bal met de wreef. Eving is nu in balbezit. Eving schiet op doel. Saavo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rekieć rent richting de bal. Kullasadu verovert de bal door een tackle van achteren. Kullasadu met een sublieme pass. Eving bereikt de bal nog maar net als eerste. Eving haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Fc GoldenLegs 1:0

28e minuut.
Kullasadu passt de bal met de wreef. Pajusaar rent richting de bal. Pajusaar speelt de bal door. Eving rent richting de bal. Eving draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Fc GoldenLegs 2:0

33e minuut.
Nisu probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe passt de bal in één keer door. Daar is Eving, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eving haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Nisu passt de bal in één keer door. Kazura rent richting de bal. Kazura passt de bal met de wreef. Veskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskoja haalt uit met een fantastische trap. Tero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Niidumäe passt de bal zonder na te denken. Pajusaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajusaar passt de bal in één keer door. Kullasadu rent richting de bal. Kullasadu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kazura kopt de bal weg. Rünk is nu in balbezit. Pajusaar verovert de bal door een tackle van achteren. Eving rent richting de bal. Eving schiet op doel. Saavo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 28%, Fc GoldenLegs 72%.
Manchester United - Fc GoldenLegs 2:0

50e minuut.
Nisu speelt de bal door. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe passt de bal met de wreef. Eving bereikt de bal nog maar net als eerste. Eving haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Saavo speelt de bal door. Veskoja kopt de bal weg. Rünk probeert de bal aan de voet te houden. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pajusaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajusaar speelt de bal door. Eving is nu in balbezit. Eving haalt uit met een fantastische trap. Saavo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Fc GoldenLegs 3:0

53e minuut.
Daar is Kullasadu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekieć is nu in balbezit. Kullasadu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kullasadu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kullasadu de bal. Eving is nu in balbezit. Eving draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Niidumäe passt de bal met de wreef. Lindebaum geeft een lange en hoge pass. Eving bereikt de bal nog maar net als eerste. Eving draait met de bal, schiet en ... Saavo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

57e minuut.
Bùi Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Việt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niidumäe met de inworp. Nisu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Niidumäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niidumäe passt de bal met de wreef. Bùi Việt heeft problemen om de bal te vangen. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rekieć is nu in balbezit. Pajusaar onderschept slim de pass. Pajusaar probeert naar een medespeler te passen. Eving rent richting de bal. Eving schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Niidumäe probeert naar een medespeler te passen. Pajusaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajusaar probeert naar een medespeler te passen. Eving is nu in balbezit. Eving haalt uit met een fantastische trap. Saavo bokst de bal weg.

80e minuut.
Bùi Việt kopt de bal weg. Lepa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Fc GoldenLegs 4:0

82e minuut.
Pajusaar verovert de bal door een tackle van achteren. Pajusaar met een sublieme pass. Niidumäe met een sublieme pass. Eving is nu in balbezit. Eving draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lindebaum kopt de bal weg. Aletorowicz controleert de bal met de borst. Niidumäe onderschept slim de pass. Niidumäe geeft de bal voor. Eving maakt een snoekduik en kopt de bal. Saavo bokst de bal weg. Rekieć kopt de bal weg. Daar is Rünk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 22%, Fc GoldenLegs 78%.
Manchester United - Fc GoldenLegs 4:0