Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raadi GängBäng Prooso United FC
boMbž Tactiek Uus attack
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 57.5
formidable Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte verovert de bal door een tackle van achteren. Vandepitte passt de bal in één keer door. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom haalt uit met een fantastische trap. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Adreani probeert de bal aan de voet te houden. Reichert rent richting de bal. Reichert probeert naar een medespeler te passen. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Schaffer de bal. Brom is nu in balbezit. Brom draait met de bal, schiet en ... Téllez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raadi GängBäng - Prooso United FC 0:1

9e minuut.
Brom rent richting de bal. Reichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichert passt de bal met de wreef. Brom rent richting de bal. Brom draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Téllez met een sublieme pass. Tammekänd kopt de bal weg. Csákányi heeft problemen om de bal te vangen. da Cunha rent richting de bal. da Cunha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte passt de bal in één keer door. Féron is nu in balbezit. Hale onderschept slim de pass. Hale schiet op doel. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Féron verovert de bal door een tackle van achteren. Féron geeft een lange en hoge pass. Krüger kopt de bal weg. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha schiet op doel. Kekseler bokst de bal weg.

30e minuut.
Crapa onderschept slim de pass. Tammekänd speelt de bal door. Dowbór met een sublieme pass. Previtera is nu in balbezit. Previtera schiet op doel. Kekseler bokst de bal weg. Previtera rent richting de bal. Previtera schiet op doel. Kekseler bokst de bal weg.

31e minuut.
Previtera haalt uit met een fantastische trap. Filipiak probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dowbór neemt de hoekschop. da Cunha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Raadi GängBäng - Prooso United FC 1:1

33e minuut.
Reichert rent richting de bal. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichert verovert de bal door een tackle van achteren. Reichert geeft een lange en hoge pass. Hale krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raadi GängBäng - Prooso United FC 1:2

43e minuut.
Leśniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dowbór rent richting de bal. Dowbór probeert naar een medespeler te passen. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha schiet op doel. Kekseler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raadi GängBäng 53%, Prooso United FC 47%.
FC Raadi GängBäng - Prooso United FC 1:2

48e minuut.
Vallesteros geeft de bal voor. Inworp. Krüger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Téllez probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski kopt de bal weg. Crapa geeft de bal voor. Previtera is nu in balbezit. Previtera schiet op doel. Kekseler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Adreani verovert de bal door een tackle van achteren. Adreani passt de bal zonder na te denken. Previtera rent richting de bal. Previtera draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dowbór geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vallesteros kopt de bal weg. Tammekänd probeert naar een medespeler te passen. da Cunha rent richting de bal. da Cunha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Marăndici geeft een lange en hoge pass. Reichert rent richting de bal. Reichert passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brom de bal. Brom draait met de bal, schiet en ... Téllez bokst de bal weg.

74e minuut.
Reichert passt de bal in één keer door. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte passt de bal in één keer door. Brom rent richting de bal. Brom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vandepitte is nu in balbezit. Reichert rent richting de bal. Reichert passt de bal zonder na te denken. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom haalt uit met een fantastische trap. Téllez bokst de bal weg.

90e minuut.
Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros probeert naar een medespeler te passen. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raadi GängBäng - Prooso United FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raadi GängBäng 49%, Prooso United FC 51%.
FC Raadi GängBäng - Prooso United FC 1:3