Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Koidu Kaduvik FC Arula Lontrused
katse6 Tactiek 433*
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 52.3
formidabel Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kuczen probeert naar een medespeler te passen. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerbati maakt een afschuwelijke overtreding. Cerbati krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Gavaldà geeft een lange en hoge pass. Tarvis kopt de bal weg. Tero is nu in balbezit. Tero schiet op doel. Posadas Goris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Koidu Kaduvik - FC Arula Lontrused 1:0

11e minuut.
Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjaoui met een sublieme pass. Tero kopt de bal weg. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić draait met de bal, schiet en ... Posadas Goris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gavaldà onderschept slim de pass. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz speelt de bal door. Tero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Grzegorzewski kopt de bal weg. Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berger de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap. Akyüz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tatarowicz kan de bal niet met de borst controleren. Višnjić rent richting de bal. Višnjić passt de bal met de wreef. Tero rent richting de bal. Tero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gavaldà met een snelle inworp. Jamróz rent richting de bal. Jamróz passt de bal met de wreef. Tero rent richting de bal. Tero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kurz passt de bal met de wreef. Tero heeft problemen om de bal te vangen. Tarvis rent richting de bal. Tarvis draait met de bal, schiet en ... Posadas Goris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tero is nu in balbezit. Tero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Koidu Kaduvik 57%, FC Arula Lontrused 43%.
JK Koidu Kaduvik - FC Arula Lontrused 1:0

48e minuut.
Karagiannis passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuczen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczen passt de bal met de wreef. Tero rent richting de bal. Tero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gavaldà geeft een lange en hoge pass. Tero kopt de bal weg. Klungelig pakt Višnjić de bal. Višnjić schiet op doel. Posadas Goris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JK Koidu Kaduvik - FC Arula Lontrused 2:0

66e minuut.
Akyüz kopt de bal weg. Kuczen heeft problemen om de bal te vangen. Kuczen probeert naar een medespeler te passen. Tarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvis draait met de bal, schiet en ... Posadas Goris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Akyüz speelt de bal door. Galmés rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurz. Kurz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bochovský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson begaat een overtreding. Joelsson krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Galmés probeert naar een medespeler te passen. Joelsson heeft problemen om de bal te vangen. Akyüz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Višnjić de bal. Višnjić schiet op doel. Posadas Goris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Tarvis speelt de bal door. Ljubinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinkov speelt de bal door. Tarvis is nu in balbezit. Tarvis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Galmés kopt de bal weg. Klungelig pakt Akyüz de bal. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson haalt uit met een fantastische trap. Bjaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JK Koidu Kaduvik - FC Arula Lontrused 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Koidu Kaduvik 52%, FC Arula Lontrused 48%.
JK Koidu Kaduvik - FC Arula Lontrused 2:1