Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:30
  • Bekerwedstrijd: Repechaje
  • Stadion: solivo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11512
solivo Saint Charles FC
Normal Tactiek Pep
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 49.6
excellent Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Türkan passt de bal in één keer door. Wanggai probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. van Daal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
solivo - Saint Charles FC 1:0

30e minuut.
Türkan passt de bal in één keer door. Tekelioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wanggai met een sublieme pass. Mukan is nu in balbezit. Mukan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Nyc met een sublieme pass. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak geeft een hoge lob. Mukan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccio is nu in balbezit. Wanggai onderschept slim de pass. Wanggai geeft een lange en hoge pass. Mukan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Diri rent richting de bal. Diri geeft een lange en hoge pass. Miniccio is nu in balbezit. Mukan onderschept slim de pass. Mukan haalt uit met een fantastische trap. van Daal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Diri geeft een lange en hoge pass. Daar is Neagone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machniak verovert de bal door een tackle van achteren. Machniak haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
solivo - Saint Charles FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: solivo 34%, Saint Charles FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
solivo - Saint Charles FC 1:1

51e minuut.
Bianchini rent richting de bal. Tekelioğlu onderschept slim de pass. Tekelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyła met een snelle inworp. Wanggai rent richting de bal. Wanggai geeft een lange en hoge pass. Mukan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Guarici verovert de bal door een tackle van achteren. Guarici geeft een lange en hoge pass. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak schiet op doel. Neagone probeert de bal aan de voet te houden. Tracotanza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szturc kan de bal niet met de borst controleren. Tracotanza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szturc kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Szturc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
solivo - Saint Charles FC 1:2

80e minuut.
Rolczak passt de bal met de wreef. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat passt de bal zonder na te denken. Wanggai is nu in balbezit. Wanggai haalt uit met een fantastische trap. van Daal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Machniak rent richting de bal. Machniak passt de bal zonder na te denken. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel. Tracotanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: solivo 46%, Saint Charles FC 54%.
solivo - Saint Charles FC 1:2