Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chacarita fc Aquellos
marra2 Tactiek Aguirre 3
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 54.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Joost met een snelle inworp. Busoiu probeert naar een medespeler te passen. Sonet speelt de bal door. Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja schiet op doel. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Adduci kopt de bal weg. Balbino rent richting de bal. Balbino geeft een hoge lob. Atasoy is nu in balbezit. Atasoy draait met de bal, schiet en ... Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Inworp. Sonet met de inworp. Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Adduci onderschept slim de pass. Adduci geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Busoiu rent richting de bal. Busoiu passt de bal in één keer door. Joost rent richting de bal. Joost geeft de bal voor. Bravaccini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Atasoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbino is nu in balbezit. Balbino passt de bal met de wreef. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chacarita fc - Aquellos 0:1

16e minuut.
Hâncu probeert naar een medespeler te passen. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger passt de bal in één keer door. Atasoy is nu in balbezit. Atasoy draait met de bal, schiet en ... Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Balbino met de inworp. Adduci rent richting de bal. Adduci geeft een hoge lob. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger passt de bal zonder na te denken. Atasoy is nu in balbezit. Atasoy draait met de bal, schiet en ... Ciobanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chacarita fc - Aquellos 0:2

27e minuut.
Bravaccini rent richting de bal. Preisinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bravaccini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martellini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bravaccini is nu in balbezit. Bravaccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chacarita fc - Aquellos 1:2

31e minuut.
Balbino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbino passt de bal met de wreef. Atasoy is nu in balbezit. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Joost passt de bal zonder na te denken. Bravaccini is nu in balbezit. MacCowan begaat een overtreding. Bravaccini raakt geblesseerd tijdens het duel. Busoiu komt bij de bal en schiet. De Simoni bokst de bal weg. Bravaccini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chacarita fc - Aquellos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chacarita fc 55%, Aquellos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chacarita fc - Aquellos 2:2

46e minuut.
Emerim komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Busoiu met een snelle inworp. Perdigón is nu in balbezit. Perdigón passt de bal met de wreef. Preisinger rent richting de bal. Preisinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Emerim is nu in balbezit. Emerim passt de bal in één keer door. Preisinger is nu in balbezit. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón geeft de bal voor. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
MacCowan passt de bal in één keer door. Atasoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoy passt de bal met de wreef. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Preisinger is nu in balbezit. Preisinger passt de bal in één keer door. Emerim is nu in balbezit. Emerim draait met de bal, schiet en ... Atasoy probeert de bal aan de voet te houden. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Goluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Goluska geeft een lange en hoge pass. Sesken kopt de bal weg. Wilga geeft de bal voor. Atasoy rent richting de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zagajewski onderschept slim de pass. Zagajewski speelt de bal door. Gritta heeft problemen om de bal te vangen. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger schiet op doel. Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Sesken verovert de bal door een tackle van achteren. Sesken geeft een hoge lob. Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja geeft de bal voor. Bravaccini maakt een snoekduik en kopt de bal. De Simoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chacarita fc 58%, Aquellos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chacarita fc - Aquellos 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chacarita fc 51%, Aquellos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chacarita fc - Aquellos 2:2

107e minuut.
Gritta is nu in balbezit. Gritta geeft de bal voor. Inworp. Preisinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perdigón geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chacarita fc 54%, Aquellos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chacarita fc - Aquellos 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Atasoy neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Chacarita fc - Aquellos 2:3
---
Bravaccini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chacarita fc - Aquellos 3:3
---
Preisinger legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Mateja legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Emerim neemt zijn aanloop. Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chacarita fc - Aquellos 3:4
---
Joost zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Perdigón legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Busoiu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De Simoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chacarita fc - Aquellos 4:4
---
Balbino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Martellini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
---
Hâncu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chacarita fc - Aquellos 4:5
---
Sonet neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chacarita fc - Aquellos 5:5
---
MacCowan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ciobanu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gritta neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
---
Wilga neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Zagajewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Goluska neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Chacarita fc - Aquellos 5:6
---
Łyczmański legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De Simoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
---