Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NetBreakers FC Club Nacional de Futsal
442 balanceada Tactiek simple442
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 41.6
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Bork is nu in balbezit. Lanzaro onderschept slim de pass. Lanzaro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Groncik de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 1:0

6e minuut.
Arzente is nu in balbezit. Arzente speelt de bal door. Durok heeft problemen om de bal te vangen. Durok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pasik kopt de bal weg. Durok rent richting de bal. Durok passt de bal zonder na te denken. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzaro rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lanzaro zal de hoekschop nemen. Arzente kopt de bal weg. Klungelig pakt Durok de bal. Durok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Oleksy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iquiapaza de bal. van de Bergh speelt de bal door. Daar is Durok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Labiş geeft een hoge lob. Lanzaro rent richting de bal. Bork tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bork krijgt een gele kaart. Lanzaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brisso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durok kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasik de bal. Pasik haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Vilchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Rodríguez Vilchez speelt de bal door. Arzente kopt de bal weg. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok is nu in balbezit. Durok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Durok met de inworp. Arzente rent richting de bal. Foutreyn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Foutreyn krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Rodríguez Vilchez met een sublieme pass. Brzęczek is nu in balbezit. Crema tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crema krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik passt de bal zonder na te denken. Arzente met een sublieme pass. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 2:0

28e minuut.
Konarski geeft een hoge lob. Foutreyn kopt de bal weg. Konarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasik is nu in balbezit. Pasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 3:0

32e minuut.
Doeltrap. Waniek trapt de bal weg van het doel. Arzente kopt de bal weg. Pasik controleert de bal met de borst. Pasik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lanzaro passt de bal met de wreef. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik passt de bal zonder na te denken. Durok rent richting de bal. Durok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Pasik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bork. Pasik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brisso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durok kopt de bal weg. Rodríguez Vilchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NetBreakers FC 32%, Club Nacional de Futsal 68%.
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 3:0

49e minuut.
Lanzaro rent richting de bal. Lanzaro passt de bal zonder na te denken. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Vilchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 4:0

49e minuut.
Spiegel rent richting de bal. Pasik verovert de bal door een tackle van achteren. Pasik passt de bal zonder na te denken. Durok rent richting de bal. Durok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pasik is nu in balbezit. Groncik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasik raakt geblesseerd tijdens het duel. Brisso wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Arzente speelt de bal door. Pasik rent richting de bal. Pasik probeert naar een medespeler te passen. Lanzaro is nu in balbezit. Lanzaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
van de Bergh verovert de bal door een tackle van achteren. Brisso rent richting de bal. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Vilchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 5:0

63e minuut.
Pasik is nu in balbezit. Groncik is nu in balbezit. Lanzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzaro schiet op doel. Rodríguez Vilchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 6:0

65e minuut.
Durok onderschept slim de pass. Durok probeert naar een medespeler te passen. Pasik rent richting de bal. Lanzaro is nu in balbezit. Lanzaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 7:0

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Groncik trapt de bal weg. Arzente kopt de bal weg. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Iquiapaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand geeft de bal voor. Klungelig pakt Pasik de bal. Pasik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Crema de bal. Crema probeert naar een medespeler te passen. Durok heeft problemen om de bal te vangen. Durok schiet op doel. Rodríguez Vilchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 8:0

87e minuut.
Groncik is nu in balbezit. Groncik geeft de bal voor. Daar is Lanzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanzaro draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Vilchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 9:0

89e minuut.
Brisso probeert naar een medespeler te passen. Crema geeft een lange en hoge pass. Pasik rent richting de bal. Pasik draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Vilchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NetBreakers FC 23%, Club Nacional de Futsal 77%.
NetBreakers FC - Club Nacional de Futsal 10:0