Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dominados Estrambolico FC
RPGss Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 42.3
formidable Schieten adequate
adequate Passen average
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Pedemonte rent richting de bal. Pedemonte speelt de bal door. Velarde probeert naar een medespeler te passen. Vittori is nu in balbezit. Vittori schiet op doel. Rępał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Velarde met een sublieme pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales passt de bal met de wreef. Vittori is nu in balbezit. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Rępał bokst de bal weg.

11e minuut.
Bordet geeft een lange en hoge pass. Rosales rent richting de bal. Rosales passt de bal in één keer door. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Bordet met een snelle inworp. Velarde geeft een hoge lob. Rosales maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Estrambolico FC 1:0

16e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Uberti is nu in balbezit. Rosales onderschept slim de pass. Rosales geeft een lange en hoge pass. Vittori springt en kopt de bal. Rępał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pedemonte geeft een hoge lob. Żyrkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodríguez Alvarado de bal. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rępał trapt de bal weg van het doel. Águila kopt de bal weg. Vittori rent richting de bal. Vittori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Estrambolico FC 2:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velarde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel. Rępał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Estrambolico FC 3:0

26e minuut.
Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski geeft een lange en hoge pass. Guzmán kopt de bal weg. Rosales rent richting de bal. Rosales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Araujo controleert de bal met de borst. Vittori verovert de bal door een tackle van achteren. Vittori met een sublieme pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vittori is nu in balbezit. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde geeft een hoge lob. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori schiet op doel. Rępał bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Estrambolico FC 4:0

36e minuut.
Damonte speelt de bal door. Rodríguez Alvarado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vittori is nu in balbezit. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ... Rępał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Velarde is nu in balbezit. Rodríguez Alvarado begaat een overtreding. Velarde raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedemonte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vittori is nu in balbezit. Vittori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori passt de bal met de wreef. Rosales kan de bal niet met de borst controleren. Rosales schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Vittori schiet op doel. Chocimierski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velarde zal de hoekschop nemen. Atzrodt kopt de bal weg. Rępał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Estrambolico FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominados 28%, Estrambolico FC 72%.
Dominados - Estrambolico FC 5:0

51e minuut.
Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori passt de bal zonder na te denken. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales draait met de bal, schiet en ... Rępał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Estrambolico FC 6:0

57e minuut.
Águila kopt de bal weg. Rodríguez Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel. Rępał bokst de bal weg.

63e minuut.
Vittori rent richting de bal. Vittori passt de bal in één keer door. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Atzrodt probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Atzrodt geeft de bal voor. Inworp. Pedemonte met de inworp. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Vittori maakt een snoekduik en kopt de bal. Rępał bokst de bal weg.

75e minuut.
Żyrkowski rent richting de bal. Vittori verovert de bal door een tackle van achteren. Chocimierski is nu in balbezit. Vittori verovert de bal door een tackle van achteren. Vittori draait met de bal, schiet en ... Rępał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uberti rent richting de bal. Rosales onderschept slim de pass. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rępał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Estrambolico FC 7:0

77e minuut.
Masson passt de bal in één keer door. Ušanović is nu in balbezit. Ušanović passt de bal met de wreef. Águila rent richting de bal. Águila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Salas trapt de bal weg. Araujo kopt de bal weg. Daar is Masson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masson draait met de bal, schiet en ... Martiniena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klungelig pakt Masson de bal. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde passt de bal in één keer door. Daar is Vittori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vittori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rodríguez Alvarado met een sublieme pass. Daar is Bordet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordet geeft een lange en hoge pass. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ušanović probeert de bal aan de voet te houden. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori passt de bal in één keer door. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Rępał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominados 42%, Estrambolico FC 58%.
Dominados - Estrambolico FC 7:0