Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUDA ASOCIACION D. PASTO
Escorpioneitor Tactiek Urcunina
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 33.7
excellent Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen average


5e minuut.
Truisi geeft de bal voor. Klungelig pakt Benavides de bal. Mzhavanadze rent richting de bal. Mzhavanadze draait met de bal, schiet en ... Vásquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - ASOCIACION D. PASTO 1:0

12e minuut.
Mikrus trapt de bal weg. Bārda kopt de bal weg. Mzhavanadze rent richting de bal. Mzhavanadze schiet op doel. Waele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - ASOCIACION D. PASTO 2:0

17e minuut.
Benavides geeft de bal voor. Bārda is nu in balbezit. Bārda probeert naar een medespeler te passen. Maisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Truisi is nu in balbezit. Truisi geeft een lange en hoge pass. Maisch kopt de bal weg. Mzhavanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzhavanadze haalt uit met een fantastische trap. Waele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Truisi speelt de bal door. Todevski speelt de bal door. Maisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisch haalt uit met een fantastische trap. Waele werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Truisi passt de bal in één keer door. Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrus geeft een hoge lob. Walteros geeft de bal voor. Maisch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bārda passt de bal zonder na te denken. Satizábal is nu in balbezit. Maisch onderschept slim de pass. Maisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - ASOCIACION D. PASTO 3:0

37e minuut.
Aguirre geeft een lange en hoge pass. Väli probeert naar een medespeler te passen. Bārda kopt de bal weg. Maisch is nu in balbezit. Maisch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Maisch onderschept slim de pass. Todevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todevski speelt de bal door. Maisch rent richting de bal. Maisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 40%, ASOCIACION D. PASTO 60%.
FUDA - ASOCIACION D. PASTO 3:0

52e minuut.
Yong-Ki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Le Bail rent richting de bal. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Klin springt en kopt de bal. Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Świercz de bal. Väli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bārda speelt de bal door. Todevski is nu in balbezit. Todevski probeert naar een medespeler te passen. Maisch is nu in balbezit. Maisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bārda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Walteros de bal. Walteros probeert naar een medespeler te passen. Mzhavanadze is nu in balbezit. Mzhavanadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Walteros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Vásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mzhavanadze geeft een lange en hoge pass. Maisch is nu in balbezit. Maisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - ASOCIACION D. PASTO 4:0

73e minuut.
Truisi passt de bal zonder na te denken. Walteros is nu in balbezit. Walteros passt de bal in één keer door. Maisch is nu in balbezit. Maisch haalt uit met een fantastische trap. Waele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Ahumada de bal onder controle te krijgen. Maisch rent richting de bal. Maisch haalt uit met een fantastische trap. Waele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - ASOCIACION D. PASTO 5:0

74e minuut.
Maisch onderschept slim de pass. Maisch passt de bal in één keer door. Mzhavanadze rent richting de bal. Mzhavanadze haalt uit met een fantastische trap. Waele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - ASOCIACION D. PASTO 6:0

77e minuut.
Mzhavanadze is nu in balbezit. Mzhavanadze geeft een hoge lob. Todevski rent richting de bal. Maisch rent richting de bal. Maisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - ASOCIACION D. PASTO 7:0

79e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Mzhavanadze verovert de bal door een tackle van achteren. Mzhavanadze passt de bal zonder na te denken. Bārda is nu in balbezit. Bārda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Świercz passt de bal in één keer door. Todevski is nu in balbezit. Todevski speelt de bal door. Mzhavanadze is nu in balbezit. Mzhavanadze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Walteros zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Maisch de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Waele speelt de bal door. Truisi rent richting de bal. Río onderschept slim de pass. Río probeert de bal met de borst te controleren. Río haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Buendía de bal. Truisi met een sublieme pass. Bārda speelt de bal door. Todevski rent richting de bal. Todevski geeft de bal voor. Waele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mzhavanadze heeft problemen om de bal te vangen. Mzhavanadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - ASOCIACION D. PASTO 8:0

88e minuut.
Maisch geeft een lange en hoge pass. Benavides kopt de bal weg. Daar is Truisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truisi geeft de bal voor. Vásquez heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 34%, ASOCIACION D. PASTO 66%.
FUDA - ASOCIACION D. PASTO 8:0