Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santanas del cesar Lobos Cali
Normal Tactiek 4-1-2-1-2
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Cifuentes geeft een lange en hoge pass. Leal rent richting de bal. Noguera onderschept slim de pass. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Cantor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrano met de inworp. Monsalve geeft een hoge lob. Daar is Nasri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
de los Ríos trapt de bal weg. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cenk de bal. Cenk haalt uit met een fantastische trap. Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo speelt de bal door. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ... Mariño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
santanas del cesar - Lobos Cali 0:1

35e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal met de wreef. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mariño trapt de bal weg. Daar is Noguera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noguera passt de bal met de wreef. Cenk is nu in balbezit. Cenk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Noguera is nu in balbezit. Noguera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cifuentes de bal. Cenk rent richting de bal. Cenk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santanas del cesar - Lobos Cali 0:2

41e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Narváez controleert de bal met de borst. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk schiet op doel. Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santanas del cesar 56%, Lobos Cali 44%.
santanas del cesar - Lobos Cali 0:2

67e minuut.
Izquierdo speelt de bal door. Narváez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo geeft een lange en hoge pass. Arango Jaramillo kopt de bal weg. Calle rent richting de bal. Calle geeft een lange en hoge pass. Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Narváez is nu in balbezit. Noguera verovert de bal door een tackle van achteren. Noguera probeert naar een medespeler te passen. Cenk is nu in balbezit. Cenk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gordillo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Izquierdo met een snelle inworp. Mancera heeft problemen om de bal te vangen. Mancera geeft een hoge lob. Gordillo rent richting de bal. Gordillo draait met de bal, schiet en ... Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ríos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santanas del cesar 70%, Lobos Cali 30%.
santanas del cesar - Lobos Cali 0:2