Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chinchiná cde vilanova
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Noguera met een sublieme pass. Consuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuelo passt de bal zonder na te denken. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chinchiná - cde vilanova 0:1

11e minuut.
Rubiano probeert de bal met de borst te controleren. Grisales is nu in balbezit. Grisales probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Villarraga trapt de bal weg van het doel. Consuelo kopt de bal weg. Daar is Olaya Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel. Palencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Astudillo met een sublieme pass. Daar is Consuelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Consuelo met een sublieme pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Astudillo onderschept slim de pass. Astudillo speelt de bal door. Consuelo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rubio de bal. Rubio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chinchiná - cde vilanova 0:2

27e minuut.
Grisales geeft een lange en hoge pass. Padilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chinchiná - cde vilanova 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chinchiná 51%, cde vilanova 49%.
Chinchiná - cde vilanova 1:2

47e minuut.
Astudillo heeft problemen om de bal te vangen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Padilla naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
López Barón onderschept slim de pass. López Barón speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gaviria de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chinchiná - cde vilanova 2:2

51e minuut.
Rubiano rent richting de bal. Rubiano met een sublieme pass. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón is nu in balbezit. López Barón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Henao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Consuelo met een sublieme pass. Navarrete rent richting de bal. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio schiet op doel. Palencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Flechas rent richting de bal. Flechas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen. Consuelo is nu in balbezit. Consuelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chinchiná 40%, cde vilanova 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chinchiná - cde vilanova 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chinchiná 38%, cde vilanova 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chinchiná - cde vilanova 2:2

106e minuut.
Laguna is nu in balbezit. Astudillo onderschept slim de pass. Astudillo speelt de bal door. Consuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuelo haalt uit met een fantastische trap. Palencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chinchiná - cde vilanova 2:3

112e minuut.
Ballesteros speelt de bal door. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria passt de bal zonder na te denken. Grisales bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisales geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

118e minuut.
Henao met een harde bal richting middenveld. Rubio kopt de bal weg. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flechas is nu in balbezit. Flechas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chinchiná 57%, cde vilanova 43%.
Chinchiná - cde vilanova 2:3