Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los mercenarios fc Stiven Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Belalcázar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ríos met de inworp. Sanabria rent richting de bal. Sanabria draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Agredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón rent richting de bal. Rondón speelt de bal door. Tenorio rent richting de bal. Tenorio draait met de bal, schiet en ... Mogollón bokst de bal weg.

35e minuut.
Henao met een sublieme pass. Belalcázar is nu in balbezit. Met opzet legt Meneses zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Meneses naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Ríos controleert de bal met de borst. Inworp. Olivares met een snelle inworp. Sanabria rent richting de bal. Sanabria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los mercenarios fc - Stiven Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los mercenarios fc 47%, Stiven Fc 53%.
Los mercenarios fc - Stiven Fc 0:1

76e minuut.
Agredo kopt de bal weg. Huertas is nu in balbezit. Niño probeert naar een medespeler te passen. Sanabria rent richting de bal. Sanabria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los mercenarios fc - Stiven Fc 0:2

87e minuut.
Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares passt de bal in één keer door. Agredo probeert de bal aan de voet te houden. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los mercenarios fc 34%, Stiven Fc 66%.
Los mercenarios fc - Stiven Fc 0:2