Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManCrhand Utd ind nacional
Fighter Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 15.5
good Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas onderschept slim de pass. Vivas speelt de bal door. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - ind nacional 1:0

7e minuut.
Aristizábal geeft de bal voor. Inworp. Usma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Echavarría passt de bal in één keer door. Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft een hoge lob. Vivas rent richting de bal. Vivas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gallegos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Velandia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Cáceres heeft problemen om de bal te vangen. Vivas is nu in balbezit. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - ind nacional 2:0

25e minuut.
Peláez met een snelle inworp. Abello probeert de bal met de borst te controleren. Novoa rent richting de bal. Abello onderschept slim de pass. Abello geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - ind nacional 3:0

27e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos geeft een lange en hoge pass. Echavarría met een sublieme pass. Vivas is nu in balbezit. Vivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Taborda is nu in balbezit. Albán verovert de bal door een tackle van achteren. Albán geeft de bal voor. Cáceres rent richting de bal. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Salgado de bal onder controle te krijgen. Albán is nu in balbezit. Aponte met een sublieme pass. Cáceres rent richting de bal. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Usma is nu in balbezit. Usma speelt de bal door. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas rent richting de bal. Vivas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Salgado probeert de bal met de borst te controleren. Aponte is nu in balbezit. Novoa probeert naar een medespeler te passen. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManCrhand Utd 45%, ind nacional 55%.
ManCrhand Utd - ind nacional 3:0

46e minuut.
Dalí komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Abello rent richting de bal. Abello geeft de bal voor. Rojo probeert de bal aan de voet te houden. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - ind nacional 4:0

61e minuut.
Klungelig pakt Usma de bal. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. Barco Vargas probeert de bal aan de voet te houden. Palencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - ind nacional 5:0

63e minuut.
Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte met een sublieme pass. Klungelig pakt Cáceres de bal. Cáceres schiet op doel. Palencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManCrhand Utd - ind nacional 6:0

70e minuut.
Novoa met een snelle inworp. Rojo rent richting de bal. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres heeft problemen om de bal te vangen. Cáceres geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Jaimes komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Albán passt de bal met de wreef. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal in één keer door. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Barco Vargas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usma met de inworp. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gallegos geeft de bal voor. Vivas kopt de bal weg. Aristizábal controleert de bal met de borst. Vivas rent richting de bal. Vivas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vivas rent richting de bal. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello is nu in balbezit. Abello geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManCrhand Utd 25%, ind nacional 75%.
ManCrhand Utd - ind nacional 6:0