Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:07
  • Bekerwedstrijd: Promoción
  • Stadion: reala Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
reala Komsomol FC
Normal Tactiek nueva temporada
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Valdelamar kan de bal niet met de borst controleren. Alzate Gómez onderschept slim de pass. Alzate Gómez passt de bal zonder na te denken. Tavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavera schiet op doel. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mendieta rent richting de bal. Mendieta geeft een hoge lob. Tavera kopt de bal weg. María rent richting de bal. María schiet op doel. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
reala - Komsomol FC 0:1

24e minuut.
Alzate Gómez met een snelle inworp. Cardona heeft problemen om de bal te vangen. Escalante is nu in balbezit. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
reala - Komsomol FC 0:2

37e minuut.
Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte verovert de bal door een tackle van achteren. Ricaurte geeft de bal voor. Quiñónez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ricaurte kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mariño de bal onder controle te krijgen. Tortillo is nu in balbezit. Tortillo draait met de bal, schiet en ... Higuita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reala - Komsomol FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reala 50%, Komsomol FC 50%.
reala - Komsomol FC 1:2

66e minuut.
Estacio passt de bal zonder na te denken. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño passt de bal zonder na te denken. Tortillo is nu in balbezit. Tortillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Alzate Gómez passt de bal zonder na te denken. Tavera rent richting de bal. Jiménez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiménez krijgt een gele kaart. Tavera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alzate Gómez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Grisales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. María rent richting de bal. María schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reala 45%, Komsomol FC 55%.
reala - Komsomol FC 1:2