Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lunaysantiagox100 eskarlata fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Rincón Morantes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peñaranda komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Grijalba verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalba speelt de bal door. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Chávez rent richting de bal. Grijalba rent richting de bal. Iriarte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iriarte krijgt een gele kaart. Grijalba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grijalba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Barón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Trujillo Gaviria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roa rent richting de bal. Núñez maakt een afschuwelijke overtreding. Núñez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Doeltrap. Ferreira met een harde bal richting middenveld. Daar is Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Correa kopt de bal weg. Grijalba rent richting de bal. Grijalba met een sublieme pass. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - eskarlata fc 0:1

38e minuut.
Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grijalba onderschept slim de pass. Grijalba met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sopó is nu in balbezit. Sopó passt de bal met de wreef. Peñaranda is nu in balbezit. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lunaysantiagox100 44%, eskarlata fc 56%.
lunaysantiagox100 - eskarlata fc 0:1

48e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa speelt de bal door. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Grijalba probeert naar een medespeler te passen. Roa is nu in balbezit. Roa passt de bal zonder na te denken. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ariza kopt de bal weg. Daar is Barahona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iriarte is nu in balbezit. Grijalba verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Roa passt de bal zonder na te denken. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba probeert naar een medespeler te passen. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rueda rent richting de bal. Grijalba verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalba met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Barahona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iriarte rent richting de bal. Iriarte passt de bal in één keer door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Santoya bokst de bal weg. Santoya met een sublieme pass. Grijalba kopt de bal weg. Klungelig pakt Roa de bal. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lunaysantiagox100 - eskarlata fc 0:2

87e minuut.
Correa met een sublieme pass. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordillo is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lunaysantiagox100 33%, eskarlata fc 67%.
lunaysantiagox100 - eskarlata fc 0:2