Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonri F.C. 905
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 18.3
goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Salamanca passt de bal met de wreef. Tasovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasovac passt de bal zonder na te denken. Vaca rent richting de bal. Vaca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Llorente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente verovert de bal door een tackle van achteren. Llorente schiet op doel. Artunduaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bohács probeert naar een medespeler te passen. Llorente rent richting de bal. Llorente speelt de bal door. Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Barbosa speelt de bal door. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente probeert naar een medespeler te passen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Astramowicz onderschept slim de pass. Astramowicz met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Artunduaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 1:0

26e minuut.
Meza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz geeft een hoge lob. Salamanca springt en kopt de bal. Artunduaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 2:0

28e minuut.
Astramowicz met een sublieme pass. Llorente is nu in balbezit. Llorente passt de bal zonder na te denken. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 3:0

29e minuut.
Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente passt de bal met de wreef. Guasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Llorente is nu in balbezit. Llorente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 4:0

33e minuut.
Meza is nu in balbezit. Meza geeft een lange en hoge pass. Masmanidis speelt de bal door. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. Artunduaga bokst de bal weg.

35e minuut.
Yáñez met een harde bal richting middenveld. Meza kopt de bal weg. Llorente rent richting de bal. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz speelt de bal door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonri F.C. 27%, 905 73%.
Jonri F.C. - 905 5:0

48e minuut.
Llorente rent richting de bal. Llorente geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yáñez de bal. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bohács met een sublieme pass. Llorente is nu in balbezit. Llorente passt de bal in één keer door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Masmanidis met de inworp. Tasovac is nu in balbezit. Tasovac geeft een hoge lob. Daar is Llorente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llorente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Guasca is nu in balbezit. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca passt de bal in één keer door. Llorente is nu in balbezit. Llorente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tasovac rent richting de bal. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Salamanca draait met de bal, schiet en ... Villegas onderschept slim de pass. Astramowicz kopt de bal weg. Llorente is nu in balbezit. Llorente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Astramowicz kopt de bal weg. Yáñez is nu in balbezit. Llorente verovert de bal door een tackle van achteren. Llorente draait met de bal, schiet en ... Artunduaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tasovac passt de bal zonder na te denken. Masmanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmanidis geeft de bal voor. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pachón probeert de bal met de borst te controleren. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. Artunduaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 6:0

70e minuut.
Daar is Mateus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal in één keer door. Llorente rent richting de bal. Llorente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 7:0

74e minuut.
Masmanidis geeft een hoge lob. Astramowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Llorente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llorente schiet op doel. Pachón probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 8:0

77e minuut.
Masmanidis passt de bal zonder na te denken. Tasovac is nu in balbezit. Masmanidis speelt de bal door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Salamanca speelt de bal door. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente passt de bal met de wreef. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 9:0

81e minuut.
Minassyan geeft de bal voor. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz geeft de bal voor. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen. Artunduaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 10:0

82e minuut.
Segura speelt de bal door. Vaca heeft problemen om de bal te vangen. Vaca passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa speelt de bal door. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz geeft de bal voor. Pachón kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - 905 11:0

87e minuut.
Salamanca passt de bal met de wreef. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz passt de bal zonder na te denken. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonri F.C. 20%, 905 80%.
Jonri F.C. - 905 11:0

905