Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabaneta FC New Praga
LFC FIFA Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 18.7
goed Schieten slecht
goed Passen zwak
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Migliavacca verovert de bal door een tackle van achteren. Migliavacca passt de bal zonder na te denken. Tuyp is nu in balbezit. Tuyp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Tuyp verovert de bal door een tackle van achteren. Tuyp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Byrne is nu in balbezit. Byrne geeft een lange en hoge pass. Daar is Puentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migliavacca onderschept slim de pass. Migliavacca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zuleta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 1:0

13e minuut.
Crăciunoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ossa de bal. Ossa speelt de bal door. Migliavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca schiet op doel. Murillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ossa kopt de bal weg. Migliavacca is nu in balbezit. Tuyp is nu in balbezit. Migliavacca rent richting de bal. Migliavacca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Migliavacca passt de bal zonder na te denken. Tuyp is nu in balbezit. Tuyp passt de bal met de wreef. Ossa rent richting de bal. Ossa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zuleta met een sublieme pass. Klungelig pakt Robayo de bal. Migliavacca rent richting de bal. Migliavacca draait met de bal, schiet en ... Murillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Medina de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Peñaranda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tuyp de bal. Migliavacca probeert naar een medespeler te passen. Tuyp heeft problemen om de bal te vangen. Tuyp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ossa probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda passt de bal zonder na te denken. Tuyp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuyp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zuleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuyp verovert de bal door een tackle van achteren. Migliavacca rent richting de bal. Tuyp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuyp draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Bulgarino geeft de bal voor. Migliavacca kopt de bal weg. Navarrete rent richting de bal. Tuyp verovert de bal door een tackle van achteren. Tuyp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Crăciunoiu kopt de bal weg. Migliavacca rent richting de bal. Migliavacca speelt de bal door. Tuyp rent richting de bal. Tuyp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 2:0

32e minuut.
Tuyp is nu in balbezit. Migliavacca is nu in balbezit. Tuyp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuyp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 3:0

35e minuut.
Byrne bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrne met een sublieme pass. Migliavacca rent richting de bal. Daar is Tuyp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuyp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Zuleta onderschept slim de pass. Na een snelle pass probeert Migliavacca de bal onder controle te krijgen. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel. Murillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 4:0

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ossa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Byrne controleert de bal met de borst. Tuyp is nu in balbezit. Tuyp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabaneta FC 17%, New Praga 83%.
Sabaneta FC - New Praga 4:0

51e minuut.
Byrne bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrne passt de bal zonder na te denken. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Tuyp is nu in balbezit. Tuyp draait met de bal, schiet en ... Murillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 5:0

57e minuut.
Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa passt de bal zonder na te denken. Daar is Migliavacca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuyp rent richting de bal. Tuyp schiet op doel. Murillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca passt de bal met de wreef. Ossa met een sublieme pass. Tuyp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuyp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 6:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Courquin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Migliavacca is nu in balbezit. Medina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Migliavacca raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuyp legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Murillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 7:0

71e minuut.
Tuyp is nu in balbezit. Tuyp draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Medina de bal. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duque komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Doeltrap. Simonyi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Robayo geeft een hoge lob. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Duque heeft problemen om de bal te vangen. Duque schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zuleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Robayo rent richting de bal. Robayo geeft een hoge lob. Crăciunoiu rent richting de bal. Crăciunoiu geeft een lange en hoge pass. Ossa geeft een hoge lob. Murillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duque rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 8:0

82e minuut.
Navarrete passt de bal met de wreef. Robayo geeft een hoge lob. Castelblanco kopt de bal weg. Klungelig pakt Migliavacca de bal. Migliavacca schiet op doel. Paal! Murillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duque rent richting de bal. Paal! Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 9:0

85e minuut.
Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca met een sublieme pass. Simonyi is nu in balbezit. Ossa is nu in balbezit. Ossa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 10:0

89e minuut.
Migliavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca is nu in balbezit. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - New Praga 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabaneta FC 18%, New Praga 82%.
Sabaneta FC - New Praga 11:0