Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSICOSIS FC TAUCA FC
prueba1 Tactiek Defensivo
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 36.6
adequate Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Nuyens met een sublieme pass. Tarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarallo passt de bal met de wreef. Táraj is nu in balbezit. Táraj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hesters probeert de bal aan de voet te houden. Zanconato geeft de bal voor. Bauer kopt de bal weg. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kiepura rent richting de bal. Kiepura speelt de bal door. Zanconato met een sublieme pass. Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nuyens probeert de bal aan de voet te houden. Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournier passt de bal in één keer door. Brzęk is nu in balbezit. Brzęk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PSICOSIS FC - TAUCA FC 1:0

17e minuut.
Nuyens rent richting de bal. Nuyens passt de bal in één keer door. Zanconato is nu in balbezit. Tarallo onderschept slim de pass. Tarallo geeft een hoge lob. Zaręba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Dobrevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bauer geeft een hoge lob. Tarallo speelt de bal door. Táraj is nu in balbezit. Táraj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PSICOSIS FC - TAUCA FC 1:1

24e minuut.
Brzęk draait met de bal, schiet en ... Hesters speelt de bal door. Daar is Ciurlizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mariño geeft een hoge lob. Dobrevski heeft problemen om de bal te vangen. Capote probeert naar een medespeler te passen. Brzęk rent richting de bal. Brzęk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nuyens geeft de bal voor. Mariño kopt de bal weg. Fournier speelt de bal door. Brzęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calderón trapt de bal weg. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Hermoso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSICOSIS FC 34%, TAUCA FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSICOSIS FC - TAUCA FC 1:1

53e minuut.
Nuyens met een sublieme pass. Tarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanconato maakt een afschuwelijke overtreding. Zanconato krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Brzęk is nu in balbezit. Dobrevski is nu in balbezit. Konradsen begaat een overtreding. Konradsen krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nuyens probeert naar een medespeler te passen. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote speelt de bal door. Brzęk is nu in balbezit. Brzęk haalt uit met een fantastische trap. Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dobrevski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mesić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Verdelli speelt de bal door. Zanconato rent richting de bal. Zanconato probeert naar een medespeler te passen. Mesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesić schiet op doel. Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSICOSIS FC 40%, TAUCA FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSICOSIS FC - TAUCA FC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Verdelli geeft de bal voor. Táraj kopt de bal weg. Nuyens is nu in balbezit. Táraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Táraj geeft een hoge lob. Zaręba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSICOSIS FC 46%, TAUCA FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSICOSIS FC - TAUCA FC 1:1

111e minuut.
Bauer rent richting de bal. Capote onderschept slim de pass. Capote probeert naar een medespeler te passen. Mesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesić geeft een hoge lob. Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

114e minuut.
Nuyens is nu in balbezit. Nuyens probeert naar een medespeler te passen. Tarallo rent richting de bal. Tarallo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kiepura de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

115e minuut.
Daar is Mesić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarallo is nu in balbezit. Tarallo geeft een lange en hoge pass. Táraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Táraj draait met de bal, schiet en ... Zaręba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSICOSIS FC 44%, TAUCA FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSICOSIS FC - TAUCA FC 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Táraj zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Zaręba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Brzęk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Tarallo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zaręba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSICOSIS FC - TAUCA FC 1:2
---
Mesić neemt de penalty, wat een uithaal! Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
Ukleja kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zaręba bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
---
Kiepura zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PSICOSIS FC - TAUCA FC 2:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bauer neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
---
Verdelli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
PSICOSIS FC - TAUCA FC 3:2
---
Nuyens legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaręba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---