Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Evolution Soccer La Blanquirroja C.F
Entrenamiento DF Tactiek La 4-4-2
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 43.8
excellent Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan passt de bal in één keer door. Machálek heeft problemen om de bal te vangen. Błoto onderschept slim de pass. Błoto schiet op doel. Velcea bokst de bal weg.

9e minuut.
Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski is nu in balbezit. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 1:0

12e minuut.
Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik onderschept slim de pass. Klančnik geeft de bal voor. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno schiet op doel. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 2:0

15e minuut.
Machálek onderschept slim de pass. Machálek geeft een lange en hoge pass. Ragno is nu in balbezit. Ragno draait met de bal, schiet en ... Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Velásquez met een snelle inworp. Guevara is nu in balbezit. Casas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casas krijgt een gele kaart. Guevara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meléndez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Velcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 2:1

22e minuut.
Machálek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velásquez met de inworp. Błoto rent richting de bal. Błoto haalt uit met een fantastische trap. Velcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Broniewski speelt de bal door. Karan rent richting de bal. Karan passt de bal zonder na te denken. Broniewski is nu in balbezit. Broniewski schiet op doel. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ragno rent richting de bal. Ragno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 3:1

26e minuut.
Preabianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Casas geeft de bal voor. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Broniewski met een sublieme pass. Ragno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leszkoven. Ragno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broniewski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velcea met een harde bal richting middenveld. Karan kopt de bal weg. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno schiet op doel. Miranda bokst de bal weg.

38e minuut.
Karan is nu in balbezit. Karan met een sublieme pass. Ragno is nu in balbezit. Ragno draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 4:1

43e minuut.
Inworp. Velásquez met een snelle inworp. Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft een hoge lob. Meléndez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 46%, La Blanquirroja C.F 54%.
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 4:1

66e minuut.
Ragno heeft problemen om de bal te vangen. Broniewski rent richting de bal. Leszkoven onderschept slim de pass. Ragno rent richting de bal. Ragno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Somorjai onderschept slim de pass. Somorjai geeft een hoge lob. Imovilli kopt de bal weg. Glaza is nu in balbezit. Glaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Karan passt de bal zonder na te denken. Ragno is nu in balbezit. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 5:1

74e minuut.
Ragno geeft een lange en hoge pass. Imovilli verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez rent richting de bal. Karan onderschept slim de pass. Karan haalt uit met een fantastische trap. Miranda bokst de bal weg. Karan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 6:1

75e minuut.
Guevara speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Glaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glaza krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza speelt de bal door. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 7:1

84e minuut.
Karan met een snelle inworp. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Imovilli krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Wojtarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtarowicz geeft een lange en hoge pass. Cheuk Wing heeft problemen om de bal te vangen. Meléndez rent richting de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ... Velcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 66%, La Blanquirroja C.F 34%.
F.C. Evolution Soccer - La Blanquirroja C.F 7:2