Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:12
  • Bekerwedstrijd: Play-offs
  • Stadion: Buddha Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5631
Ugaban Lobi stars
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 21
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Iheanacho met een sublieme pass. Ezenwa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayinde. Ayinde krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gabriel met een sublieme pass. Ayinde is nu in balbezit. Ayinde probeert naar een medespeler te passen. Obiku rent richting de bal. Obiku geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakpoke rent richting de bal. Okumuş onderschept slim de pass. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. Dosunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ugaban - Lobi stars 1:0

22e minuut.
Paydaş verovert de bal door een tackle van achteren. Paydaş passt de bal met de wreef. Esin is nu in balbezit. Okumuş onderschept slim de pass. Okumuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dosu verovert de bal door een tackle van achteren. Okumuş is nu in balbezit. Dosu is nu in balbezit. Dosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ugaban - Lobi stars 2:0

31e minuut.
Ayinde met een sublieme pass. Abbey rent richting de bal. Abbey passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Obisesan de bal. Obisesan schiet op doel. Siwak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Paydaş rent richting de bal. Klungelig pakt Paydaş de bal. Gabriel begaat een overtreding. Gabriel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ugaban 55%, Lobi stars 45%.
Ugaban - Lobi stars 2:0

48e minuut.
Charrier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Paniagua de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paniagua met een snelle inworp. Dosu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ezenwa probeert naar een medespeler te passen. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa begaat een overtreding. Ezenwa krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Yekini is nu in balbezit. Comodoro verovert de bal door een tackle van achteren. Comodoro speelt de bal door. Paydaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Paydaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Iheanacho met de inworp. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua passt de bal in één keer door. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dosu passt de bal met de wreef. Paydaş rent richting de bal. Paydaş passt de bal zonder na te denken. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ugaban 50%, Lobi stars 50%.
Ugaban - Lobi stars 2:0