Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:13
  • Bekerwedstrijd: Play-offs
  • Stadion: Pixel FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3069
Gnat ridofc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Shorunmu geeft de bal voor. Bale kopt de bal weg. Udenkwor is nu in balbezit. Adamu onderschept slim de pass. Adamu schiet op doel. Stephen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ajaero de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bale kopt de bal weg. Klungelig pakt Okereke de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ngedi zal de hoekschop nemen. Gona heeft problemen om de bal te vangen. Stephen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gona bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ahmed heeft problemen om de bal te vangen. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor probeert naar een medespeler te passen. Gona is nu in balbezit. Gona schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Ekwueme trapt de bal weg van het doel. Ngedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngedi speelt de bal door. Gona is nu in balbezit. Gona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnat - ridofc 1:0

22e minuut.
Okoronkwo rent richting de bal. Okoronkwo geeft een lange en hoge pass. Michael kan de bal niet met de borst controleren. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel. Ekwueme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gona is nu in balbezit. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gona rent richting de bal. Gona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Okoronkwo met een sublieme pass. Ojebode is nu in balbezit. Udenkwor speelt de bal door. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnat 35%, ridofc 65%.
Gnat - ridofc 1:0

54e minuut.
Shorunmu geeft een hoge lob. Udenkwor kopt de bal weg. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed draait met de bal, schiet en ... Shuaibu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shuaibu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Okoronkwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Okoronkwo probeert de bal met de borst te controleren. Bale rent richting de bal. Bale geeft een lange en hoge pass. Ngedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngedi speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gona is nu in balbezit. Ngedi rent richting de bal. Okereke begaat een overtreding. Ngedi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bale met een snel genomen vrije trap. Stephen bokst de bal weg.

71e minuut.
Ngedi geeft een lange en hoge pass. Daar is Udenkwor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojebode rent richting de bal. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnat - ridofc 2:0

79e minuut.
Ojebode met een sublieme pass. Obianika is nu in balbezit. Obianika geeft een hoge lob. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel. Ekwueme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnat - ridofc 2:1

84e minuut.
Bale met een sublieme pass. Daar is Shorunmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eboh is nu in balbezit. Mohammed rent richting de bal. Mohammed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnat 55%, ridofc 45%.
Gnat - ridofc 2:1