Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:37
  • Bekerwedstrijd: Baraž
  • Stadion: Cordoba Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15983
Cordoba LSK
4-3-3 Tactiek MuGlup
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
44.3 gemiddelde waardering 51.4
excellent Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Szabolcska geeft een lange en hoge pass. Kostić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vujanović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Akyüz heeft problemen om de bal te vangen. Deaconu is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Istvan is nu in balbezit. Göçkün verovert de bal door een tackle van achteren. Göçkün geeft de bal voor. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mačkić rent richting de bal. Mačkić passt de bal zonder na te denken. Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostić geeft de bal voor. Nekipzade heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Göçkün met een sublieme pass. Vosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Göçkün krijgt een gele kaart. Vosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vosa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Velicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - LSK 1:0

23e minuut.
Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić begaat een overtreding. Deaconu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kruška met een snel genomen vrije trap. Vosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosa schiet op doel. Velicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - LSK 2:0

25e minuut.
Mačkić met een snelle inworp. Zullino rent richting de bal. Kruška tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kruška krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Zullino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mačkić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić draait met de bal, schiet en ... Palacios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - LSK 2:1

38e minuut.
Socarrás probeert naar een medespeler te passen. Szabolcska rent richting de bal. Istvan begaat een overtreding. Istvan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cordoba 56%, LSK 44%.
Cordoba - LSK 2:1

48e minuut.
Inworp. Kruška met de inworp. Kuśmienny geeft de bal voor. Marciniak springt en kopt de bal. Velicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - LSK 3:1

49e minuut.
Polonez rent richting de bal. Polonez geeft de bal voor. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino geeft de bal voor. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Samaniego rent richting de bal. Kostić rent richting de bal. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Palacios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - LSK 3:2

64e minuut.
Istvan probeert naar een medespeler te passen. Kuśmienny rent richting de bal. Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny onderschept slim de pass. Kuśmienny geeft een hoge lob. Velicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Istvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny geeft een hoge lob. Deaconu krijgt zijn hoofd ertegen. Velicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Zullino rent richting de bal. Zullino geeft de bal voor. Kostić kopt de bal weg. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Kuśmienny geeft de bal voor. Deaconu is nu in balbezit. Kavka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kavka krijgt een gele kaart. Deaconu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Deaconu kan niet meer verder spelen. Bucalo komt het veld opgelopen. Vosa neemt de penalty, wat een uithaal! Velicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - LSK 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cordoba 49%, LSK 51%.
Cordoba - LSK 4:2