Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:15
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Foggy FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Foggy FC Irate Hill
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
Pool met een snelle inworp. Dubberley rent richting de bal. Dubberley passt de bal met de wreef. Walley bereikt de bal nog maar net als eerste. Walley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Roberts rent richting de bal. Roberts passt de bal met de wreef. Walley is nu in balbezit. Walley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kitchen onderschept slim de pass. Kitchen geeft een lange en hoge pass. Duderly heeft problemen om de bal te vangen. Llandaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Llandaff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wilkins passt de bal zonder na te denken. Walley bereikt de bal nog maar net als eerste. Walley haalt uit met een fantastische trap. Pool heeft problemen om de bal te vangen. Easter is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Llandaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkins verovert de bal door een tackle van achteren. Norman onderschept slim de pass. Llandaff rent richting de bal. Llandaff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foggy FC 55%, Irate Hill 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foggy FC - Irate Hill 0:0

58e minuut.
Hancock met een snelle inworp. Delahunty kan de bal niet met de borst controleren. Tadaldi maakt een afschuwelijke overtreding. Tadaldi krijgt een gele kaart. Delahunty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delahunty met een snel genomen vrije trap. Wheeler heeft problemen om de bal te vangen. Llandaff is nu in balbezit. Llandaff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Roberts onderschept slim de pass. Roberts passt de bal in één keer door. Walley rent richting de bal. Walley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foggy FC - Irate Hill 0:1

87e minuut.
Easter is nu in balbezit. Dubberley rent richting de bal. Dubberley geeft de bal voor. Tadaldi is nu in balbezit. Tadaldi geeft een lange en hoge pass. Aldridge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foggy FC 57%, Irate Hill 43%.
Foggy FC - Irate Hill 0:1