Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:16
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: ABC123 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
ABC123 Notable Moons
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


19e minuut.
Tomshack speelt de bal door. Ready is nu in balbezit. Met opzet legt Monitor zijn tegenspeler op de grond. Monitor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ready wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Speakman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pattimore heeft problemen om de bal te vangen. Brookman is nu in balbezit. Pittaway bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaway haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dale is nu in balbezit. Dale passt de bal in één keer door. Gorman bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard onderschept slim de pass. Howard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gorman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golding. Gorman raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC123 - Notable Moons 0:1

32e minuut.
Daar is McPhee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien speelt de bal door. Howard is nu in balbezit. Howard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pattimore bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaway onderschept slim de pass. Pittaway passt de bal zonder na te denken. Brookman is nu in balbezit. Brookman schiet op doel. Bromedge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABC123 - Notable Moons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABC123 59%, Notable Moons 41%.
ABC123 - Notable Moons 0:2

46e minuut.
Tomshack bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomshack rent richting de bal. Howard onderschept slim de pass. Howard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Daar is Dale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittaway bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaway speelt de bal door. Brookman rent richting de bal. Brookman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABC123 - Notable Moons 0:3

53e minuut.
Bromedge met een sublieme pass. Daar is Howard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howard kopt de bal weg. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy draait met de bal, schiet en ... Adie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABC123 54%, Notable Moons 46%.
ABC123 - Notable Moons 0:3