Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Captivating Hornets treffgran owen county
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Jones met een harde bal richting middenveld. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey passt de bal zonder na te denken. Maffia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Captivating Hornets - treffgran owen county 1:0

18e minuut.
Smart met een snelle inworp. Phelps bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd probeert naar een medespeler te passen. Maffia is nu in balbezit. Maffia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Carver de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Whitley met een sublieme pass. Draper is nu in balbezit. Draper speelt de bal door. Forster bereikt de bal nog maar net als eerste. Forster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Harvey probeert de bal met de borst te controleren. Phelps rent richting de bal. Langton onderschept slim de pass. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Captivating Hornets - treffgran owen county 2:0

38e minuut.
Morse met een harde bal richting middenveld. Langton kopt de bal weg. Klungelig pakt Carver de bal. Maffia rent richting de bal. Maffia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Captivating Hornets 44%, treffgran owen county 56%.
Captivating Hornets - treffgran owen county 2:0

62e minuut.
Wile rent richting de bal. Wile geeft een hoge lob. Daar is Carver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maffia is nu in balbezit. Maffia haalt uit met een fantastische trap. Morse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Draper verovert de bal door een tackle van achteren. Draper geeft de bal voor. Gill bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley verovert de bal door een tackle van achteren. Whitley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Earnshaw trapt de bal weg. Klungelig pakt Harvey de bal. Harvey speelt de bal door. Maffia rent richting de bal. Maffia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Captivating Hornets - treffgran owen county 3:0

71e minuut.
Steele geeft een hoge lob. Inworp. Forster met de inworp. Daniel rent richting de bal. Daniel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Captivating Hornets - treffgran owen county 3:1

86e minuut.
Steele geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Captivating Hornets 65%, treffgran owen county 35%.
Captivating Hornets - treffgran owen county 3:1