Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İleriGroup FC şimşekler95
ileriii Tactiek silici8
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten redelijk
uitmuntend Passen matig
solide Verdedigen goed


10e minuut.
Elicegui met een sublieme pass. Ambrosetti met een sublieme pass. Vernaz speelt de bal door. Lobonţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobonţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ironi rent richting de bal. Ironi geeft een lange en hoge pass. Lobonţ kopt de bal weg. Kumro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fornaris rent richting de bal. Fornaris passt de bal zonder na te denken. Ambrosetti is nu in balbezit. Ambrosetti geeft een hoge lob. Lobonţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Elicegui is nu in balbezit. Elicegui probeert naar een medespeler te passen. Vernaz speelt de bal door. Kumro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumro haalt uit met een fantastische trap. Radostinov bokst de bal weg. Klungelig pakt Kmiotek de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biernacki neemt de hoekschop. Kumro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kumro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lobonţ de bal. Baštrica begaat een overtreding. Lobonţ moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lobonţ kan niet meer verder spelen. Kiprotich komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Vernaz probeert naar een medespeler te passen. Ambrosetti is nu in balbezit. Ambrosetti passt de bal met de wreef. Kumro rent richting de bal. Kumro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Baštrica rent richting de bal. Kiprotich onderschept slim de pass. Kiprotich passt de bal met de wreef. Kumro is nu in balbezit. Kumro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İleriGroup FC - şimşekler95 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İleriGroup FC 29%, şimşekler95 71%.
İleriGroup FC - şimşekler95 1:0

57e minuut.
Kiprotich rent richting de bal. Latała rent richting de bal. Kiprotich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiprotich krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kiprotich kopt de bal weg. Kumro bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała rent richting de bal. Kiprotich verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprotich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Radostinov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kumro springt en kopt de bal. Radostinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kumro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İleriGroup FC - şimşekler95 2:0

86e minuut.
Biernacki is nu in balbezit. Biernacki passt de bal zonder na te denken. Daar is Baštrica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiprotich is nu in balbezit. Kiprotich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İleriGroup FC 37%, şimşekler95 63%.
İleriGroup FC - şimşekler95 2:0