Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EYMENYİGİT SETOZ UNİTED
x eymen x Tactiek off
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
48.1 gemiddelde waardering 45
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Valzasina geeft de bal voor. Sürmeli kopt de bal weg. Klungelig pakt Feier de bal. Mainardi geeft een hoge lob. Tõnnis maakt een snoekduik en kopt de bal. Uyanık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gilev stond buitenspel. Andonyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tõnnis rent richting de bal. Tõnnis draait met de bal, schiet en ... Uyanık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EYMENYİGİT - SETOZ UNİTED 1:0

14e minuut.
Linaldeddu passt de bal zonder na te denken. Mainardi geeft een lange en hoge pass. Tõnnis is nu in balbezit. Tõnnis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EYMENYİGİT - SETOZ UNİTED 2:0

22e minuut.
Rauch rent richting de bal. Casas Cuevas onderschept slim de pass. Casas Cuevas geeft een hoge lob. Tõnnis rent richting de bal. Tõnnis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mainardi rent richting de bal. Mainardi speelt de bal door. Tõnnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tõnnis geeft de bal voor. Sürmeli kopt de bal weg. Uyanık bokst de bal weg.

38e minuut.
Yougen rent richting de bal. Mainardi verovert de bal door een tackle van achteren. Mainardi passt de bal zonder na te denken. Pletikosa is nu in balbezit. Pletikosa draait met de bal, schiet en ... Uyanık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EYMENYİGİT 26%, SETOZ UNİTED 74%.
EYMENYİGİT - SETOZ UNİTED 2:0

50e minuut.
Andonyan met een sublieme pass. Bădoiu speelt de bal door. Tõnnis is nu in balbezit. Tõnnis draait met de bal, schiet en ... Uyanık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EYMENYİGİT - SETOZ UNİTED 3:0

57e minuut.
Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan passt de bal in één keer door. Mainardi geeft een lange en hoge pass. Tõnnis kan de bal niet met de borst controleren. Tõnnis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mainardi heeft problemen om de bal te vangen. Mainardi passt de bal in één keer door. Tõnnis heeft problemen om de bal te vangen. Tõnnis haalt uit met een fantastische trap. Dublinowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Tõnnis de bal. Tardieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublinowski probeert naar een medespeler te passen. Mainardi rent richting de bal. Mainardi haalt uit met een fantastische trap. Uyanık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valzasina zal de hoekschop nemen. Tõnnis maakt een snoekduik en kopt de bal. Uyanık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Yougen passt de bal zonder na te denken. Becker rent richting de bal. Becker passt de bal zonder na te denken. Mainardi rent richting de bal. Mainardi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EYMENYİGİT 25%, SETOZ UNİTED 75%.
EYMENYİGİT - SETOZ UNİTED 3:0