Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRABZONE61 CALLİONE
midfield Tactiek 5-3-2
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.4 gemiddelde waardering 41.2
solid Schieten good
very good Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Ağar geeft een hoge lob. Ionev probeert de bal met de borst te controleren. Budak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Budak krijgt een gele kaart. Ionev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Birgitt neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - CALLİONE 1:0

5e minuut.
Kotula verovert de bal door een tackle van achteren. Budak onderschept slim de pass. Budak geeft de bal voor. Minh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Oroz rent richting de bal. Haleš begaat een overtreding. Oroz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canaydın met een snel genomen vrije trap. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyšer onderschept slim de pass. Minh Hải onderschept slim de pass. Minh Hải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sole heeft problemen om de bal te vangen. Minh Hải is nu in balbezit. Sole schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sole moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sole schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Doeltrap. Kek trapt de bal weg. Kotula kopt de bal weg. Ionev heeft problemen om de bal te vangen. Ionev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Oroz geeft de bal voor. Minh Hải kopt de bal weg. Ezgeç is nu in balbezit. Ezgeç speelt de bal door. Minh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kotula rent richting de bal. Kotula passt de bal in één keer door. Ionev is nu in balbezit. Ionev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fındıkçı de bal onder controle te krijgen. Kek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Budak probeert naar een medespeler te passen. Fındıkçı probeert de bal aan de voet te houden. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev passt de bal zonder na te denken. Kotula heeft problemen om de bal te vangen. Kotula draait met de bal, schiet en ... Kek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - CALLİONE 2:0

45e minuut.
Dombai verovert de bal door een tackle van achteren. Dombai geeft de bal voor. Mączewski probeert de bal aan de voet te houden. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRABZONE61 42%, CALLİONE 58%.
TRABZONE61 - CALLİONE 2:0

46e minuut.
Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula met een sublieme pass. Ionev is nu in balbezit. Ionev haalt uit met een fantastische trap. Kek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - CALLİONE 3:0

62e minuut.
Ezgeç verovert de bal door een tackle van achteren. Ezgeç probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hải rent richting de bal. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap. Russomando bokst de bal weg.

67e minuut.
Birgitt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Williams de bal. Williams passt de bal met de wreef. Ionev rent richting de bal. Ionev haalt uit met een fantastische trap. Kek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kotula verovert de bal door een tackle van achteren. Fındıkçı is nu in balbezit. Kotula onderschept slim de pass. Kotula draait met de bal, schiet en ... Kek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - CALLİONE 4:0

77e minuut.
Pacífico rent richting de bal. Pacífico speelt de bal door. Kotula rent richting de bal. Kotula draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - CALLİONE 5:0

81e minuut.
Birgitt geeft de bal voor. Budak speelt de bal door. Canaydın heeft problemen om de bal te vangen. Ionev rent richting de bal. Ionev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Williams speelt de bal door. Kotula is nu in balbezit. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula draait met de bal, schiet en ... Kek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ionev rent richting de bal. Ionev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - CALLİONE 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRABZONE61 35%, CALLİONE 65%.
TRABZONE61 - CALLİONE 6:0