Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:16
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Veni Vidi Vici
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16639
fc AKSARAY Cem A.S. Spor Kulübü
????? Tactiek Deneme 1
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 27.6
excellent Schieten good
very good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen weak


4e minuut.
Eloğlu geeft een lange en hoge pass. Sezgili geeft een lange en hoge pass. Gołosz met een sublieme pass. Eloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Eloğlu haalt uit met een fantastische trap. Demir bokst de bal weg.

8e minuut.
Debleke kopt de bal weg. Arthur probeert naar een medespeler te passen. Keser probeert naar een medespeler te passen. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Isach kopt de bal weg. Koçan heeft problemen om de bal te vangen. Eloğlu rent richting de bal. Sezgili rent richting de bal. Sezgili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloğlu rent richting de bal. Eloğlu met een sublieme pass. Keser rent richting de bal. Keser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pelikán met een snelle inworp. Eloğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Akköprü probeert de bal met de borst te controleren. Triggs geeft een lange en hoge pass. Sezgili kopt de bal weg. Klungelig pakt Keser de bal. Keser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 1:0

21e minuut.
Pelikán rent richting de bal. Pelikán passt de bal met de wreef. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili schiet op doel. Demir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 2:0

23e minuut.
Eloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloğlu geeft een hoge lob. Vardar heeft problemen om de bal te vangen. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 3:0

25e minuut.
Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz passt de bal met de wreef. Pelikán met een sublieme pass. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. Demir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Eloğlu is nu in balbezit. Eloğlu passt de bal in één keer door. Keser is nu in balbezit. Keser geeft een lange en hoge pass. Sezgili maakt een snoekduik en kopt de bal. Demir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Klungelig pakt Tarkansoy de bal. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán passt de bal met de wreef. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Eloğlu met een sublieme pass. Keser rent richting de bal. Keser passt de bal met de wreef. Sezgili rent richting de bal. Sezgili schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Gołosz speelt de bal door. Keser rent richting de bal. Keser geeft de bal voor. Sezgili rent richting de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Triggs passt de bal in één keer door. Eloğlu speelt de bal door. Keser probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Demir met een harde bal richting middenveld. Tospatlı kopt de bal weg. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Eloğlu rent richting de bal. Eloğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 14%, Cem A.S. Spor Kulübü 86%.
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 4:0

46e minuut.
Keser kopt de bal weg. Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koçan. Koçan krijgt een gele kaart. Sezgili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gołosz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Arthur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keser de bal. Keser speelt de bal door. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili passt de bal zonder na te denken. Keser rent richting de bal. Keser schiet op doel. Demir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eloğlu rent richting de bal. Eloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 5:0

54e minuut.
Gołosz is nu in balbezit. Eloğlu rent richting de bal. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz rent richting de bal. Gołosz geeft een lange en hoge pass. Demir bokst de bal weg. Keser rent richting de bal. Keser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 6:0

55e minuut.
Haubner met een sublieme pass. Sezgili rent richting de bal. Sezgili met een sublieme pass. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 7:0

59e minuut.
Debleke rent richting de bal. Arthur onderschept slim de pass. Arthur speelt de bal door. Pelikán rent richting de bal. Pelikán passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 8:0

64e minuut.
Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser verovert de bal door een tackle van achteren. Keser geeft een lange en hoge pass. Sezgili rent richting de bal. Sezgili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tarkansoy met een sublieme pass. Arthur probeert naar een medespeler te passen. Keser heeft problemen om de bal te vangen. Sezgili rent richting de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Demir trapt de bal weg van het doel. Pelikán geeft de bal voor. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 9:0

71e minuut.
Rico geeft een lange en hoge pass. Özergin kopt de bal weg. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Arthur passt de bal zonder na te denken. Eloğlu rent richting de bal. Eloğlu passt de bal in één keer door. Sezgili rent richting de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Rico geeft een lange en hoge pass. Daar is Koçan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gołosz is nu in balbezit. Gołosz passt de bal zonder na te denken. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser verovert de bal door een tackle van achteren. Keser draait met de bal, schiet en ... Demir bokst de bal weg. Arthur is nu in balbezit. Arthur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 10:0

88e minuut.
Klungelig pakt Gołosz de bal. Gołosz probeert naar een medespeler te passen. Sezgili rent richting de bal. Sezgili draait met de bal, schiet en ... Demir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 11:0

90e minuut.
Özergin is nu in balbezit. Arthur onderschept slim de pass. Arthur probeert naar een medespeler te passen. Eloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloğlu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 21%, Cem A.S. Spor Kulübü 79%.
fc AKSARAY - Cem A.S. Spor Kulübü 12:0