Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
negatif Eflani_spor
343 Tactiek sss
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.3 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Szadołowski is nu in balbezit. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú geeft een hoge lob. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Szadołowski probeert naar een medespeler te passen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft een lange en hoge pass. László krijgt zijn hoofd ertegen. Wirth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
negatif - Eflani_spor 1:0

8e minuut.
Ourdouillie met een sublieme pass. Louro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szadołowski rent richting de bal. Szadołowski geeft de bal voor. László springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tuấn Tú kopt de bal weg. Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galatis de bal. Galatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ovuka probeert naar een medespeler te passen. Furber rent richting de bal. Furber passt de bal zonder na te denken. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Yeditepe passt de bal in één keer door. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski geeft een hoge lob. László maakt een snoekduik en kopt de bal. Wirth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Azzara onderschept slim de pass. Azzara met een sublieme pass. Mirilovič speelt de bal door. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Fejkiel bokst de bal weg.

24e minuut.
Boğatay met een sublieme pass. Szadołowski rent richting de bal. Szadołowski probeert naar een medespeler te passen. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László haalt uit met een fantastische trap. Wirth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ovcharov geeft een hoge lob. Furber kopt de bal weg. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pulower passt de bal in één keer door. Louro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis verovert de bal door een tackle van achteren. Galatis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wirth met een sublieme pass. Mirilovič kopt de bal weg. Pulower probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gniadek rent richting de bal. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Fejkiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Galatis is nu in balbezit. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Brodziński geeft een lange en hoge pass. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski geeft een hoge lob. Daar is László, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. László haalt uit met een fantastische trap. Wirth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Ovcharov de bal. Yeditepe onderschept slim de pass. Yeditepe probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: negatif 46%, Eflani_spor 54%.
negatif - Eflani_spor 1:0

65e minuut.
Boğatay met een sublieme pass. Szadołowski is nu in balbezit. Szadołowski geeft de bal voor. László maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
negatif - Eflani_spor 2:0

67e minuut.
Yeditepe speelt de bal door. Szadołowski is nu in balbezit. Szadołowski speelt de bal door. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber geeft de bal voor. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis geeft een hoge lob. Gniadek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
negatif - Eflani_spor 2:1

81e minuut.
Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie verovert de bal door een tackle van achteren. Ourdouillie geeft een lange en hoge pass. László is nu in balbezit. László schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
negatif - Eflani_spor 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: negatif 30%, Eflani_spor 70%.
negatif - Eflani_spor 3:1