Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:25
  • Bekerwedstrijd: Repechaje
  • Stadion: Holo Earth
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13527
Hololive FC C.S. El Albo F.C.
442 F OF Tactiek cauto
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 46.8
very good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Rhodes probeert naar een medespeler te passen. Lázok rent richting de bal. Lázok passt de bal zonder na te denken. Acuña is nu in balbezit. Acuña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wallerstedt kopt de bal weg. Daar is Moodie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlajković rent richting de bal. Vlajković draait met de bal, schiet en ... Lechkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - C.S. El Albo F.C. 0:1

12e minuut.
Alen passt de bal met de wreef. Vingaard heeft problemen om de bal te vangen. Lázok is nu in balbezit. Lázok geeft een lange en hoge pass. Acuña krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hololive FC - C.S. El Albo F.C. 1:1

16e minuut.
Ulmeanu geeft een lange en hoge pass. Nowowiejski probeert de bal aan de voet te houden. Zamarripa probeert naar een medespeler te passen. Vlajković is nu in balbezit. Vlajković draait met de bal, schiet en ... Lechkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Wallerstedt speelt de bal door. Jurgielewicz speelt de bal door. Shatilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowowiejski is nu in balbezit. Nowowiejski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vingaard onderschept slim de pass. Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmeanu is nu in balbezit. Lázok onderschept slim de pass. Lázok draait met de bal, schiet en ... Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Botella speelt de bal door. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok probeert naar een medespeler te passen. Acuña rent richting de bal. Acuña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Alen passt de bal zonder na te denken. Vlajković is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moodie. Moodie krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Priewasser kopt de bal weg. Klungelig pakt Lázok de bal. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok onderschept slim de pass. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Botella met een sublieme pass. Acuña rent richting de bal. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - C.S. El Albo F.C. 2:1

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Ulmeanu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lázok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Acuña krijgt zijn hoofd ertegen. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Priewasser geeft een lange en hoge pass. Daar is Ulmeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acuña is nu in balbezit. Acuña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - C.S. El Albo F.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hololive FC 41%, C.S. El Albo F.C. 59%.
Hololive FC - C.S. El Albo F.C. 3:1

47e minuut.
Klungelig pakt Wallerstedt de bal. Botella speelt de bal door. Acuña is nu in balbezit. Acuña draait met de bal, schiet en ... Ulmeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rhodes passt de bal zonder na te denken. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías geeft een lange en hoge pass. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Rhodes rent richting de bal. Rhodes passt de bal met de wreef. Daar is Priewasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priewasser schiet op doel. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Møbjerg komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Wallerstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priewasser onderschept slim de pass. Priewasser passt de bal in één keer door. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - C.S. El Albo F.C. 4:1

69e minuut.
Frías met een snelle inworp. Shatilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priewasser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Priewasser krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Dobrin rent richting de bal. Vlajković verovert de bal door een tackle van achteren. Vlajković probeert naar een medespeler te passen. Møbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Møbjerg passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Botella passt de bal in één keer door. Priewasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Priewasser met een sublieme pass. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Acuña rent richting de bal. Acuña draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - C.S. El Albo F.C. 5:1

77e minuut.
Nowowiejski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Jurgielewicz de bal onder controle te krijgen. Wallerstedt is nu in balbezit. Lázok onderschept slim de pass. Lázok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Botella bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallerstedt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Botella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vameşu komt het veld opgelopen. Botella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nzibo komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopić komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dobrin is nu in balbezit. Nzibo rent richting de bal. Nzibo passt de bal zonder na te denken. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dobrin onderschept slim de pass. Acuña is nu in balbezit. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hololive FC 38%, C.S. El Albo F.C. 62%.
Hololive FC - C.S. El Albo F.C. 5:1